Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένα ακόμη σχολείο της Θεσσαλονίκης θα γίνει “Το Σχολείο που Θέλεις”

Θα ανακαινιστεί φέτος με συνεργατικό πνεύμα και τη συμμετοχή όλων μας

Το πρόγραμμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον “Το Σχολείο που Θέλεις” επιστρέφει για έβδομη συνεχή χρονιά  για να βοηθήσει να αλλάξει ο μικρόκοσμος των μαθητών… το σχολείο. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους, η Coca-Cola Τρία Έψιλον και τα καταστήματα λιανικής Μασούτης, θα ανακαινίσουν φέτος ένα σχολείο και θα προσφέρουν ένα πιο όμορφο, φιλικό και ασφαλές σχολικό περιβάλλον για μαθητές και εκπαιδευτικούς με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Το μεγάλο δίκτυο των καταστημάτων λιανικής Μασούτης στη Θεσσαλονίκη αγκαλιάζει έμπρακτα το πρόγραμμα και ενεργοποιεί το μεγάλο δίκτυό του στη Θεσσαλονίκη, ώστε να λειτουργήσουν όλα τα καταστήματα ως σημεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή των κατοίκων.

7 χρόνια, 14 ανακαινισμένα σχολικά κτίρια, μία επένδυση αξίας 1,4 εκ. ευρώ. Τα αποτελέσματα του προγράμματος «Το Σχολείο που Θέλεις» μιλάνε από μόνα τους. Με εναρκτήριο έτος του το 2012, το πρόγραμμα έχει ήδη καταφέρει να φέρει την αλλαγή στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, αλλάζοντας τον μικρόκοσμο χιλιάδων μαθητών και βελτιώνοντας με αυτό τον τρόπο τόσο τη δική τους σχολική καθημερινότητα όσο και των εκπαιδευτικών.

Το πρόγραμμα «Το Σχολείο που Θέλεις» φέρνει κάθε χρόνο κοντά μαθητές και γονείς από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι, στοχεύοντας στο κοινό καλό, κάνουν την πόλη τους λίγο πιο όμορφη και τους μαθητές λίγο πιο χαρούμενους! Οι κάτοικοι που έχουν αγκαλιάσει το πρόγραμμα έμπρακτα, κατάφεραν πέρσι να σπάσουν κάθε ρεκόρ σε ψήφους και να φέρουν δύο σχολεία στην κορυφή της ψηφοφορίας. Η δύναμη όλων των πολιτών και το συνεργατικό πνεύμα πέτυχαν τη λειτουργική και αισθητική ανακαίνιση δύο σχολείων της Θεσσαλονίκης. Έτσι, πέρσι, το 14ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης ανακαινίστηκε και τη νέα σχολική χρονιά άνοιξε τις πόρτες τους σε μαθητές και εκπαιδευτικούς που γεμάτοι ενθουσιασμό περνούν πια την καθημερινότητά τους σε ένα νέο περιβάλλον, ομορφότερο και ασφαλέστερο. Οι εργασίες στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, το δεύτερο σχολείο που ήρθε στην κορυφή της περσινής ψηφοφορίας, θα ολοκληρωθούν πριν τη νέα σχολική χρονιά.

Μήπως το επόμενο σχολείο που θα ανακαινιστεί μέσα από το πρόγραμμα

«Το Σχολείο που Θέλεις»

 είναι το δικό σου;

O μικρόκοσμος των μαθητών είναι στα χέρια σου! Αν το σχολείο σου ανήκει στο Πολεοδομικό Συγκρότημα Θεσσαλονίκης, πάρε και εσύ μέρος στο πρόγραμμα «Το Σχολείο Που Θέλεις» και δήλωσε υποψηφιότητα στον δήμο όπου ανήκει το σχολείο σου μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου. Και φέτος, ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας και φέρνουμε το σχολείο της προτίμησής μας στην κορυφή!

 Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα εδώ: https://gr.coca-colahellenic.com/gr/etairiki-ipefthinotita/csr-programmata/anakainisi-sxoleia/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά
Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί, ενώ επίσης, μοιράστηκαν εκατοντάδες...
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά