Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γιατί αν θες μια γρήγορη και ευέλικτη ασφάλεια αυτοκινήτου πρέπει να διαλέξεις μια direct

Οι direct ασφάλειες αυτοκινήτου είναι συνώνυμα της ταχύτητας και τις ευελιξίας και γι’ αυτό άμα αναζητάς κάτι αντίστοιχο, δεν πρέπει να το σκεφτείς ούτε λεπτό

Οι direct ασφάλειες αυτοκινήτου είναι συνώνυμα της ταχύτητας και τις ευελιξίας και γι’ αυτό άμα αναζητάς κάτι αντίστοιχο, δεν πρέπει να το σκεφτείς ούτε λεπτό. Direct ασφάλειες είναι όλες οι ασφάλειες αυτοκινήτου που αγοράζουμε χωρίς την εμπλοκή τρίτου, απευθείας από την ασφαλιστική μας εταιρεία. Πρόκειται για μια ασυναγώνιστη τάση που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο κοινό. Ας δούμε όμως το γιατί:

1. Είναι γρήγορο να τις αποκτήσεις!

Χωρίς την εμπλοκή του ασφαλιστή, δεν υπάρχει χαμένος χρόνος. Έτσι οι direct ασφάλειες αυτοκινήτου είναι ασυναγώνιστα γρήγορες, χωρίς περιττές καθυστερήσεις. Έτσι είναι ο μόνος τύπος ασφάλειας αυτοκινήτου που μπορεί να εγκριθεί ακόμα και μέσα στην ίδια μέρα που γίνεται η αίτηση!

2. Γιατί συμφέρουν!

Είναι η πιο οικονομική μορφή ασφάλειας αυτοκινήτου γιατί την αγοράζεις απευθείας από την εταιρεία. Χωρίς να εμπλέκεται κάποιος ασφαλιστής και η προμήθεια του, οι direct ασφάλειες αυτοκινήτου έχουν το χαμηλότερο κόστος που μπορεί να βρει κάποιος και να αποκτήσει.

3. Γιατί είναι σχεδιασμένες από εσένα, για εσένα!

Η φιλοσοφία της direct ασφάλειας αυτοκινήτου είναι να είναι μια ασφάλεια που προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε καταναλωτή. Διαμορφώστε εσείς την ασφάλεια αυτοκινήτου σας, με οποιαδήποτε επιπλέον κάλυψη θέλετε και χρειάζεστε χωρίς τις πιέσεις άλλων καθώς είναι προσωπική σας υπόθεση.

4. Είναι για όλους!

Μπορεί οι direct ασφάλειες αυτοκινήτου, να είναι το αγαπημένο προϊόν των νέων, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν τις προτιμούν και οι μεγαλύτεροι. Για να κλείσεις μια direct ασφάλεια χρειάζεσαι μόλις λίγα λεπτά και σύνδεση στο Internet. Αλλά ακόμα και αν δεν μπορείς να συνδεθείς, μπορείς να καλέσεις τηλεφωνικά την ασφαλιστική εταιρεία και να αναλάβει η ίδια να σου συμπληρώσει την αίτηση. Έτσι είναι ένας τύπος ασφάλειας για όλες τις ηλικίες!

5. Δεν υπάρχουν κρυφοί όροι!

Μια direct ασφάλεια αυτοκινήτου δεν έχει κρυφές δεσμεύσεις ούτε «ψιλά γράμματα». Όλοι οι όροι είναι καθαρογραμμένοι και διαθέσιμοι online, για να έχεις όλο το χρόνο να τους μελετήσεις και να ξέρεις ακριβώς τι αγοράζεις και πως σε καλύπτει.

6. Γιατί έχεις τη χαρά της προσωπικής επιλογής

Όταν εκπληρώνεις μια επιλογή σου γίνεσαι χαρούμενος. Η ασφάλεια αυτοκινήτου είναι μια πολύ προσωπική υπόθεση, έτσι γιατί να την παίρνεις με άλλους; Γίνε ο κύριος του εαυτού σου και επίλεξε εσύ αυτό που πραγματικά θες. Αυτό είναι η direct ασφάλεια αυτοκινήτου στην ουσία η χαρά του να επιλέγεις εσύ γρήγορα, εύκολα και ξεκάθαρα το συμβόλαιο σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ