Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Δύο χρυσά βραβεία για τα σουπερ - μάρκετ Μασούτης (ΦΩΤΟ)

Αλλά και ένα ασημένιο και μία τιμητική διάκριση στα σελφ σερβις Excellence Awards 2018

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι και φέτος ανάμεσα στους μεγάλους νικητές των σελφ σερβις Excellence Awards 2018. Έλαβε, στον τομέα Λιανεμπόριο / Σούπερ Mάρκετ: Χρυσό βραβείο «Συμβολή στην Εθνική Οικονομία» στην κατηγορία Συμβολή στην Ανάπτυξη & την Εθνική Οικονομία για τη σημαντική συμμετοχή της στο Α.Ε.Π της χώρας, την απασχόληση, και τις επενδύσεις και τη συμβολή στην ανάπτυξη του κλάδου μέσα από την ενεργή συμμετοχή σε κλαδικές πρωτοβουλίες. Χρυσό βραβείο «Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα» για το σχεδιασμό και εφαρμογή του project κεντρικοποίησης κωδικών ψυγείου στην κατηγορία Management, Καινοτομία & Νέες Τεχνολογίες. Επίσης, έλαβε, στον τομέα Βέλτιστες Συνεργασιακές Πρακτικές Λιανεμπορίου / Προμηθευτών FMCG: Ασημένιο βραβείο «Συνεργασία στην Έρευνα & Ανάπτυξη Προϊόντων» στην κατηγορία Κοινές Ενέργειες CSR για τη συνεργασία με την εταιρεία Αφοι Κίσσα Ο.Ε.

Οι σημαντικότερες δραστηριότητες του οργανωμένου λιανεμπορίου τροφίμων και των προμηθευτών του βραβεύτηκαν το βράδυ της Τετάρτης 11 Ιουλίου, στην Τελετή Απονομής των «σελφ σέρβις Excellence Awards 2018», που πραγματοποιήθηκε στο Κτήμα Αριάδνη, στη Βαρυμπόμπη.

Η διοίκηση της εταιρείας Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της που με επαγγελματικό ζήλο και αφοσίωση στην αποστολή τους, οδηγούν σταθερά την εταιρεία σε σημαντικές και πολλαπλές διακρίσεις στον χώρο.

Στο πλαίσιο της επιβράβευσης πρακτικών εκτός διαγωνιστικής διαδικασίας, οι διοργανωτές των σελφ σέρβις Excellence Awards 2018, απένειμαν τιμητικό βραβείο στο Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ) και τις επιχειρήσεις ΑΒ Βασιλόπουλος, Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης, My Market, Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, Πέντε-Γαλαξίας, Χαλκιαδάκης, Θανόπουλος και Praktiker, για την πρωτοβουλία «Νοιαζόμαστε σήμερα-Ζούμε καλύτερα αύριο». Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, που έχει ήδη αποδώσει σημαντικά αποτελέσματα στην προσπάθεια μείωσης της χρήσης πλαστικής σακούλας στα σούπερ μάρκετ, αλλά και στη μείωση της σχετικής επιβάρυνσης του περιβάλλοντος.

Για την ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. τα βραβεία παρέλαβαν: ο διευθυντής Marketing Σταμάτης Δαυίδ, ο διευθυντής Logistics Center Χρήστος Καραϊσαρίδης, ο υπεύθυνος Αγορών κατηγορίας τυποποιημένων και φρέσκων προϊόντων Γιώργος Κανταρτζής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ