Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους το ΚΕΑ

Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης  ...

Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης ύψους 66.927.984,42 ευρώ ώστε να προχωρήσει η καταβολή της πληρωμής μηνός Ιουλίου 2018 του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους, που ανέρχονται σε 293.919.

Όπως αναφέρεται σε σχετική απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, τα χρήματα θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς στις 27 Αυγούστου 2018, ενώ θα είναι διαθέσιμα την επομένη, 28 Αυγούστου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ΚΕΑ, σημειώνεται:

Στις 28 Αυγούστου θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα ποσά που τους αναλογούν από το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Τούτο ορίζει η σχετική Υπουργική Σπόφαση, με την επισήμανση ότι θα υπάρχει η δυνατότητα για όσους δικαιούχους το επιθυμούν να διαπιστώσουν ότι πιστώθηκαν τα χρήματά τους από το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας (valeur πίστωσης 27 Αυγούστου).

Στην ίδια απόφαση επιβεβαιώνεται δημοσίευμα του dikaiologitika.gr, καθώς επισημαίνεται ότι θα ανέλθουν στους 293.919 οι δικαιούχοι, ενώ το ποσό που θα καταβληθεί θα φτάσει στα 66.927.984 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα
«Ακόμα κι αν λάβει σήμερα την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης, αυτό δε σημαίνει ότι απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας»
Φάμελλος για πρόταση δυσπιστίας: Η κοινωνία μας έφερε εδώ σήμερα