Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΖeniΘ: Νέο τηλεοπτικό σποτ για τη χορηγία της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου

Η καμπάνια θα κορυφωθεί με ΕΚΕ ενέργεια ...

Ένα κερδισμένο στοίχημα για τη ZeniΘ που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, περιγράφει με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο το καινούριο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας, που έχει αναδειχθεί ως ο 1ος  πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, χάρη στην εμπιστοσύνη των πελατών της. Ήδη εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τη ΖeniΘ για την παροχή ενέργειας, και για ηλεκτρικό ρεύμα και για φυσικό αέριο.

Το σποτ που φέρει τον τίτλο «Το στοίχημα» και προβάλλεται στο Youtube, στα social media και στο zenith.gr ως ταινία μικρού μήκους περιγράφει ένα …«ποδοσφαιρικό στοίχημα» που κερδίζεται χάρη στην εμπειρία, στην ομαδικότητα αλλά κυρίως στην αξία της εμπιστοσύνης. Η όλη ταινία περιστρέφεται γύρω από μια παρέα καθημερινών αντρών, που βάζουν ένα στοίχημα… φαινομενικά χαμένο. Η ήττα μοιάζει δεδομένη, αλλά με την εμπιστοσύνη, την εμπειρία και την κατάλληλη υποστήριξη, καταφέρνουν να κάνουν την ανατροπή. Η «υποστήριξη» δεν είναι άλλη από την ιταλική παρουσία στο management και τηνελληνική εμπειρία και το ταλέντοπου μεταφέρεται από τα αστέρια της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Παναγιώτη Ταχτσίδη και Αλέξανδρο Τζιώλη καιτου Αρχηγού της Εθνικής, Βασίλη Τοροσίδη. 

Το σποτ αποτελεί αναφορά τόσο στην κεντρική φιλοσοφία της ZeniΘ, που είναι η εμπιστοσύνη, όσο και στη χορηγία στην Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, την οποία η ZeniΘ στηρίζει ήδη για δεύτερη συνεχή χρονιά, ως Ένθερμος Χορηγός.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing της ZeniΘ δήλωσε: «Η ΖeniΘ από το 2000 μιλάει με τις πράξεις της και όχι με μεγάλα λόγια. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε στους Έλληνες καταναλωτές. Από τη μια η εμπιστοσύνη και η στήριξη στην ομάδα όλων των Ελλήνων, της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, και από την άλλη τακαινοτόμα και ανταγωνιστικάπροϊόντα και υπηρεσίες ενέργειας που παρέχουμε πλέον σ’ ολόκληρη τη χώρα. Χάρη σ’ αυτές, έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών και συνεχίζουμε». Επίσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του ακόμα μία φορά για τη συνεργασία με την Ogilvy Action.

Το τηλεοπτικό σποτ είναι η ναυαρχίδα μιας ολοκληρωμένης 360◦ενέργειας, που θα χτιστεί πάνω στην χορηγία της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου και θα ολοκληρωθεί με μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο ανταπόδοσης της εμπιστοσύνης στο κοινό.

Μπορείτε να δείτε το τηλεοπτικό σποτ στη διεύθυνση:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ