Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το πρώτο κατάστημα Sloggi παγκοσμίως άνοιξε στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Στο Mediterranean Cosmos από την Triumph

Το πρώτο κατάστημα Sloggi παγκοσμίως εγκαινίασε η Τriumph, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη.

Η Τriumph είναι η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως και σε μία μοναδική εκδήλωση εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα Sloggi, στο Mediterranean Cosmos. Συντροφιά με εκπροσώπους του δημοσιογραφικού κόσμου, αλλά και γνωστές beauty & fashion editors και bloggers, όσοι επισκέφθηκαν το Mediterranean Cosmos, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πρωτοποριακό Grand Opening Event, γεμάτο happenings και πλούσια δώρα.

Το event ξεκίνησε με ένα μοναδικό show μόδας, από αγόρια και κορίτσια που ανέδειξαν τα υπέροχα εσώρουχα sloggi και συνεχίστηκε με έναν LIVE διαγωνισμό φωτογραφίας, οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν υπό τους ήχους επιλεγμένης μουσικής, ενώ επωφελήθηκαν από τις εορταστικές προσφορές του καταστήματος που υπήρχαν αποκλειστικά για εκείνη την ημέρα.

Brand της εταιρίας Triumph, η Sloggi αποτελεί την επιτομή της άνεσης στον τομέα των εσωρούχων, δημιουργώντας τα πιο ευκολοφόρετα και καινοτόμα καθημερινά εσώρουχα στον κόσμο. Ξεκινώντας από το 1979, γρήγορα εδραιώθηκε ως ο ηγέτης στον τομέα των καθημερινών εσωρούχων στη Ευρώπη και συνεχίζει να προσφέρει απόλυτη άνεση για γυναίκες και άνδρες σε όλο τον κόσμο. Ως ένα μοντέρνο και χαλαρό brand, στο ΝΕΟ κατάστημα Sloggi σας περιμένουν εξειδικευμένες σύμβουλοι, που θα σας ξεναγήσουν σε όλες τις νέες σειρές, τις καινοτομίες, τα μοναδικά σχέδια και τα όμορφα χρώματα, και θα μετατρέψουν τις αγορές σας σε μια μαγευτική εμπειρία. Το brand Sloggi αποτελεί σταθερά τη μόνη σίγουρη επιλογή άνετων και μοντέρνων εσωρούχων για τον άνδρα και τη γυναίκα.

Παρέα με εκπροσώπους του brand sloggi, όπως φάνηκε από τα πρώτα κιόλας σχόλια των παρευρισκόμενων, το κοινό της Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τα επίσημα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος, συμμετέχοντας ενεργά στα δρώμενα, καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Ευχαριστώντας όλους όσους παρευρέθηκαν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Triumph, Μανώλης Χατζημανωλάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η σημερινή, άκρως εορταστική εκδήλωση, αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία Triumph και το brand sloggi που γιορτάζει παρέα με όλη τη Θεσσαλονίκη, το πρώτο παγκοσμίως κατάστημα.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι και όλες οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ξεχωριστή αυτή εμπειρία στην επόμενη επίσκεψή τους στο Mediterranean Cosmos και να γνωρίσουν από κοντά την απόλυτη άνεση και ελευθερία που προσφέρει το sloggi».

Όπως τονίζει η ανακοίνωση της εταιρείας «από εδώ και στο εξής η καρδιά του sloggi θα χτυπάει δυνατά στη Θεσσαλονίκη και θα δίνει τον ρυθμό των εξελίξεων σε όλο τον κόσμο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ