Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

6ωρες στάσεις εργασίας στην ΕΡΤ - Προαναγγελία για 24ωρες απεργίες

Αύριο και την Παρασκευή οι στάσεις - Τι αναφέρουν οι εργαζόμενοι ...

Σε εξάωρες στάσεις εργασίας προχωρούν αύριο, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, μετά από ομόφωνη απόφαση που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΣΠΕΡΤ. Οι στάσεις εργασίας θα πραγματοποιηθούν από τις 12:00 έως τις 18:00. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, με ανακοίνωσή τους, τονίζουν «ότι την επόμενη εβδομάδα οι στάσεις εργασίας θα πληθύνουν και θα μεγαλώσουν σε διάρκεια ενώ οι κινητοποιήσεις μας θα κορυφωθούν με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, εκτός και αν εν τω μεταξύ δοθούν λύσεις, που θα ικανοποιούν τόσο τις ανάγκες της ΕΡΤ όσο και το δίκιο των εργαζομένων. (Σύμφωνα με την πρόσφατα υπογεγραμμένη ΣΣΕ για το προσωπικό ασφαλείας, προβλέπεται μεταξύ των άλλων, η μετάδοση δελτίων ειδήσεων διάρκειας που δεν θα ξεπερνά το 1/3 των προγραμματισμένων δελτίων κλπ.)».

Οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους ζητούν προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού, τη δημοσίευση σε ΦΕΚ της ΚΥΑ, υπογραφή ΣΣΕ, ολοκλήρωση οργανογράμματος και καταβολή των δεδουλευμένων της προ του ‘'μαύρου'' περιόδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ
Ερώτηση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και υποβολή προτάσεων για την αποκατάσταση των...
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ