Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο διαγωνισμός της MISKO συνεχίζεται

Μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2015...

Η MISKO ευχαριστεί θερμά τους καταναλωτές "για την αγάπη τους, το ενδιαφέρον τους αλλά και για την ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή τους" στον Μεγάλο Διαγωνισμό «Ανακαλύψτε το μυστικό της ελληνικής κουζίνας». Λόγω αυτών, ανακοίνωσε ότι ο διαγωνισμός θα παραταθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2015.

Οι συμμετέχοντες μπορούν ακόμα να διεκδικήσουν πλούσια δώρα που περιλαμβάνουν σερβίτσια φαγητού και επώνυμα σκεύη πολλαπλού μαγειρέματος ζυμαρικών. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα πολλαπλών συμμετοχών στον διαγωνισμό, κάνοντας χρήση διαφορετικού, μοναδικού κωδικού κάθε φορά, για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν. Αυτομάτως, οι συμμετέχοντες μπαίνουν στην κλήρωση για τα δύο σετ οικιακών συσκευών PITSOS, συνολικής αξίας 5.300€. Το κάθε σετ περιλαμβάνει μια κουζίνα, ένα ψυγείο και ένα πλυντήριο πιάτων.

Οι καταναλωτές αναζητώντας τις ειδικές πολυσυσκευασίες ζυμαρικών MISKO με την σήμανση του διαγωνισμού, μπορούν να στείλουν τον μοναδικό κωδικό μέσω SMS στο 19599, ή εναλλακτικά να τον συμπληρώσουν στην δωρεάν πλατφόρμα στη σελίδα της MISKO στο Facebook (https://www.facebook.com/misko.greece/app_311609439020776) και ενημερώνονται στην στιγμή αν έχουν κερδίσει ένα από τα εκατοντάδες δώρα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στις 26 Μαΐου η Νέα Παραλία γίνεται ροζ - Μεγάλη γιορτή για την πρόληψη
Έρχεται το 1ο “Pink Together”, η μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού
Θεσσαλονίκη: Στις 26 Μαΐου η Νέα Παραλία γίνεται ροζ - Μεγάλη γιορτή για την πρόληψη