Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνάντηση Σταθάκη με τον γ.γ. της ομοσπονδίας συνδικαλιστικών οργανώσεων

Ο υπουργός τον ενημέρωσε  για τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης αναφορικά με τον τομέα της απασχόλησης...

Την ανάγκη να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα με στόχο την άμεση ανακούφιση των επιβαρημένων νοικοκυριών επεσήμανε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης στον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας συνδικαλιστικών οργανώσεων UNIEuropa, Όλιβερ Ρέτινγκ με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα.

Ο υπουργός ενημέρωσε τον κ. Ρέτινγκ για τις προτεραιότητες της νέας κυβέρνησης αναφορικά με τον τομέα της απασχόλησης και ο γενικός γραμματέας της UNI Europa εξέφρασε την αισιοδοξία του «για την τεράστια αλλαγή» που έγινε στην Ελλάδα και δήλωσε πρόθυμος να προσφέρει κάθε βοήθεια ώστε τα συνδικάτα να επανέλθουν στο προσκήνιο.

Η UNI Europa -το ευρωπαϊκό τμήμα της UNI Global Union, ομοσπονδίας συνδικαλιστικών οργανώσεων του τομέα των υπηρεσιών- εκπροσωπεί στην Ευρώπη 320 οργανώσεις και συνολικά 7 εκατομμύρια εργαζόμενους. Στην Ελλάδα, μέλη της UNI Europa είναι η ΟΤΟΕ, η ΠΟΣΤ, η ΟΑΣΕ, η ΟΜΕ-ΟΤΕ, η ΠΟΣΠΕΡΤ, η ΟΙΥΕ και η ΟΣΕΤΥΠ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»