Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέος διευθυντής marketing για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψη του Σταμάτη Δαυίδ στη θέση διευθυντή marketing της εταιρείας...

Ο κ. Γιάννης Μασούτης, CEO της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., ανακοίνωσε στις 10 Ιουνίου 2015 την πρόσληψη του Σταμάτη Δαυίδ ως νέου διευθυντή marketing της εταιρείας. «Ο κ. Δαυίδ με την πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του marketing και της διαφήμισης κρίθηκε από εμάς ως ο πλέον ικανός να χειριστεί αποτελεσματικά για την εταιρεία μας έναν πολύ σημαντικό τομέα σε μία περίοδο με αυξημένες ανάγκες και μεγάλες προκλήσεις στο στο χώρο. Η αποδεδειγμένη δυνατότητά του να προτείνει και να ανταποκρίνεται σε σύγχρονες, μεγάλες και καινοτόμες ιδέες μάς κάνει να πιστεύουμε πολύ και σε αυτόν και στο έργο που θα επιτελέσει για την εταιρεία μας» δήλωσε ο κ. Γιάννης Μασούτης στην ανακοίνωσή του για την πρόσληψη του κ. Σταμάτη Δαυίδ.

Από τη πλευρά του, ο κ. Σταμάτης Δαυίδ είπε «νιώθω ιδιαίτερα μεγάλη χαρά που θα εργαστώ σε μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με έντονους ρυθμούς ανάπτυξης και κυρίαρχο το ανθρώπινο στοιχείο. Θαύμαζα πάντα την πορεία, αντοχή, διάρκεια και τη δυναμική της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στην ελληνική αγορά και είναι για μένα μεγάλη και ιδιαίτερη τιμή να ηγηθώ σε έναν τόσο σημαντικό τομέα αυτής της εταιρείας. Ανυπομονώ να συνεισφέρω με καινοτόμες και δημιουργικές ιδέες για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. που δραστηριοποιείται σε έναν χώρο που γνωρίζω πολύ καλά και υπηρετώ σε αυτόν το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου».

Ο κ. Σταμάτης Δαυίδ έχει πάνω από 22 χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο χώρο του λιανεμπορίου από τα οποία τα τελευταία 16 χρόνια ως διευθυντής διαφήμισης Ελλάδας και Κύπρου σε γνωστή εταιρεία του κλάδου. Έχει σπουδάσει Marketing Management and Business Administration και διαθέτει Μaster Degree από το University of California. Έχει εργαστεί στο παρελθόν, εκτός του λιανεμπορικού χώρου, και στον βιομηχανικό κλάδο.

Σχετικά με τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ σε πανελλαδικό επίπεδο. Είναι αμιγώς ελληνική, χαρακτηρίζεται από σταθερά και μεθοδικά βήματα εξέλιξης, πάντα με επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό και το συμφέρον του καταναλωτή. Διαθέτει 256 καταστήματα, 237 καταστήματα λιανικής και 19 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry και 6300 εργαζόμενους. Διαθέτει, επίσης, ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων franchise «express market» με 212 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σε μια πορεία 39 χρόνων η εταιρεία γνώρισε πολλές και μεγάλες επιτυχίες. Συνεχίζει δυναμικά και με αέρα ανανέωσης στελεχώνεται με επιτυχημένους επαγγελματίες σε καίριες θέσεις για να διεκδικήσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και να καθιερωθεί ως την πιο μεγάλη αμιγώς ελληνική εταιρεία στο χώρο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους