Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΒΕΘ: Επιδοτεί τα μέλη του για συμμετοχή στην 80η ΔΕΘ

Σε εξέλιξη η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος- Οι προϋποθέσεις  ...

Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) και στη φετινή επετειακή 80η ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 13 Σεπτεμβρίου 2015, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης. Ηδη είναι σε εξέλιξη η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος από επιχειρήσεις- μέλη του ΕΒΕΘ ώστε να συμμετάσχουν στο διεθνές εκθεσιακό γεγονός και μάλιστα λαμβάνοντας σχετική επιδότηση από το Επιμελητήριο.

Υπενθυμίζεται ότι το ΕΒΕΘ προχώρησε και φέτος στην ενοικίαση του Περιπτέρου 10, το οποίο βρίσκεται σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση, έναντι της εισόδου Πλ. Σιντριβανιού και διαθέτει περίπου 1.000 τ.μ. εκμεταλλεύσιμου εσωτερικού χώρου.

Οι επιχειρήσεις που θα φιλοξενηθούν στο «Περίπτερο του ΕΒΕΘ», θα εγκατασταθούν σε σταντ εμβαδού 12 τ.μ, που θα διαθέτουν τον βασικό εξοπλισμό. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να ζητήσουν επιδότηση για περισσότερα τ.μ., βάσει σχετικής διαθεσιμότητας.

Να σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στο «Περίπτερο του ΕΒΕΘ» θα μπορέσουν να διαθέσουν τα προϊόντα τους προς πώληση στο χώρο της έκθεσης, με την προϋπόθεση να τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες, από το νόμο, διαδικασίες.

Οι προϋποθέσεις

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής των εταιριών που θα είναι εκθέτες στο «Περίπτερο του ΕΒΕΘ», στην οποία θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, είναι η επιχείρηση να είναι μέλος του Επιμελητηρίου και να έχει εξοφλήσει και τη συνδρομή του έτους 2015. Κάθε επιχείρηση-μέλος του ΕΒΕΘ, ανά ημερολογιακό έτος, μπορεί να επιδοτηθεί μέχρι δύο φορές για συμμετοχή της σε εκθέσεις της ΔΕΘ-Helexpo, θα προτιμώνται δε όσοι λαμβάνουν επιδότηση για πρώτη φορά.

Σημειώνεται ότι για τις επιχειρήσεις που θα ανταποκριθούν μέχρι και την Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 ισχύει προνομιακό κόστος συμμετοχής, ενώ από την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015 θα υπάρξει επιβάρυνση 10%.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του Επιμελητηρίου (τηλ. 2310 370 132) ή να επισκεφθούν το site του ΕΒΕΘ, www.ebeth.gr , στο πεδίο «σημαντικά θέματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ