Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Mεγάλη νικήτρια η "Διαμαντής Μασούτης" Α.Ε. στα σελφ σερβις Excellence Awards 2015

Τα βραβεία που έλαβε η εταιρία ...

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι μέσα στους μεγάλους νικητές των σελφ σερβις Excellence Awards 2015 «και επιβεβαιώνει ότι κατέχει επάξια μία από τις κορυφαίες θέσεις στο χώρο του λιανεμπορίου».

Στον κ. Διαμαντή Μασούτη,  πρόεδρο και ιδρυτή της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., απονεμήθηκε το Κορυφαίο Βραβείο Συνεισφοράς «Life Achievement Award» για τη σημαντική του συμβολή στην ανάπτυξη του οργανωμένου λιανεμπορίου και των ταχυκίνητων προϊόντων. Ο κ. Διαμαντής Μασούτης αφιέρωσε το βραβείο στους 6.500 εργαζόμενους της επιχείρησης, λέγοντας πως όσα έχουν επιτευχθεί στην επιχείρηση που δημιούργησε είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλων.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έλαβε και το Τιμητικό Βραβείο «H Eλλάδα μπορεί», για τη διάκρισή της μεταξύ των 100 εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2015, στον θεσμό «Best Work Places».

Επίσης, η εταιρεία έλαβε:

ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία / Νέα Τεχνολογία»

ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα»

ΧΡΥΣΟ βραβείο στην κατηγορία «Κοινές Ενέργειες CSR» με HENKEL

Το Rally ΔΕΘ στo Grand Μασούτης Θέρμης!

Στο μεταξύ, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο χώρο του parking του Grand Μασούτης Θέρμης βρίσκονταν τέσσερα αυθεντικά αγωνιστικά αυτοκίνητα πλήρως εξοπλισμένα με τα πληρώματά τους, που συμμετείχαν στο 48ο Rally ΔΕΘ.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., μέγας χορηγός του 48ου Rally ΔΕΘ, προσέφερε μια μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Οι λάτρεις των αγωνιστικών αυτοκινήτων είχαν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά, να φωτογραφηθούν μαζί τους και συνομιλήσουν με τα πληρώματά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ