Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΒΕΘ: Επιδοτεί τα μέλη του για συμμετοχή σε πέντε διεθνείς εκθέσεις

Ξεκίνημα με τη Hotelia...

Τη συνέχιση του προγράμματος Επιδότησης Εκθέσεων Εσωτερικού για μια ακόμη χρονιά αποφάσισε το ΕΒΕΘ δίνοντας τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις–μέλη του να μετάσχουν, με ιδιαίτερα χαμηλό τίμημα, σε επιλεγμένες εκθεσιακές δράσεις που διοραγανώνει η  ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ.

Στο πλαίσιο αυτό το ΕΒΕΘ θα επιδοτήσει τη συμμετοχή μελών του σε πέντε Διεθνείς Εκθέσεις, που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη, κατά το επόμενο 12μηνο.

Πρόκειται για τις: Hotelia (12-15 Νοεμβρίου 2015), Infacoma – Aquatherm (11-14 Φεβρουαρίου 2016), Detrop - Artozyma (26 – 29 Φεβρουαρίου 2016), Frescon (21-23 Απριλίου 2016) καθώς και την 81η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης (10 – 18 Σεπτεμβρίου 2016).

Να σημειωθεί ότι εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διαδικασία επιδότησης μπορεί να υποβληθεί για μέχρι δύο από τις ανωτέρω Εκθέσεις, θα προτιμώνται δε όσοι λαμβάνουν επιδότηση για πρώτη φορά, ανά ημερολογιακό έτος.

Επιδότηση για τη Hotelia

Ηδη είναι σε εξέλιξη η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή  στη Διεθνή Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού, Hotelia,  η οποία θα πραγματοποιηθεί στις  12-15 Νοεμβρίου 2015, στο Περίπτερο 8 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου της Θεσσαλονίκης. Διοργανώνεται παράλληλα με την Philoxenia, τη σημαντικότερη τουριστική έκθεση της χώρας, και αναμένεται οι δυο τους να αποτελέσουν το σημαντικότερο σημείο συνάντησης για ξενοδόχους, επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού.

Ειδικότερα, στο Περίπτερο 8, το ΕΒΕΘ έχει δεσμεύσει χώρο, προκειμένου να στεγάσει, προσφέροντας σχετική επιδότηση, ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις - μέλη του που δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους κλάδους: ξενοδοχειακός εξοπλισμός, εξοπλισμός επαγγελματικών χώρων, διακόσμηση εσωτερικών χώρων, οργάνωση εξωτερικών χώρων,  εξοπλισμός μαζικής εστίασης, κατασκευές και ανακαίνιση, συστήματα ασφάλειας.

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα εγκατασταθούν σε σταντ εμβαδού  τουλάχιστον 12τ.μ., που θα διαθέτουν το βασικό εξοπλισμό.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και ώρα 09.00 και θα κλείσει μόλις καλυφθεί το συνολικό εμβαδόν του δεσμευμένου εκθεσιακού χώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το ΕΒΕΘ (τηλ. 2310 370.132) ή να επισκεφθούν το site του Επιμελητηρίου, www.ebeth.gr., στην ενότητα Σημαντικά Θέματα, σε ομότιτλη καταχώρηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ