Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ξεκινά την Κυριακή η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος

Προαιρετική στη Θεσσαλονίκη η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων την Κυριακή, σύμφωνα με τον ΕΣΘ

Ξεκινά από την προσεχή Κυριακή, 1η Νοεμβρίου, η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 10 Νοεμβρίου. Στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή, η λειτουργία των καταστημάτων θα είναι προαιρετική, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του ο ΕΣΘ ενημερώνει εμπόρους και καταναλωτές ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4177/2013 από την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 έως και Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 θα ισχύσει η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος.

Σύμφωνα με τον ΕΣΘ, κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Παράλληλα, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ίδιου νόμου, τα καταστήματα μπορούν να λειτουργήσουν (προαιρετικά) την Κυριακή 1 Νοεμβρίου (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης (πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2015 φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2015). Το προτεινόμενο ωράριο για την Κυριακή 1 Νοεμβρίου είναι: 11:00 - 18:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν
Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων για την εργατική Πρωτομαγιά
Χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ η Θεσσαλονίκη σήμερα με 2 στάσεις – Ποιες ώρες απεργούν