Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Προσλήψεις αεροσυνοδών από την Ryanair – Τι πρέπει να ξέρεις

Δείτε τις ημερομηνίες για τις ημερίδες της Ryanair στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τις ημερίδες της Ryanair στις οποίες μπορούν να προσέλθουν όσοι και όσες επιθυμούν να δουλέψουν στο στόλο της αεροπορικής εταιρείας. Να σημειωθεί πως την διαδικασία κινεί η Crewlink εκ μέρους της Ryanair. Γιατί το γράφουμε αυτό; Γιατί, όπως έχει γίνει πλέον γνωστό, όσοι υποψήφιοι «περάσουν» από το στάδιο των συνεντεύξεων θα πρέπει να εκπαιδευτούν με ένα αρκετά μεγάλο ποσό, κομμάτι του οποίου δεν επιστρέφεται ακόμη και σε περίπτωση αποτυχίας. Η υπόθεση είχε έρθει στην δημοσιότητα πριν από περίπου ένα χρόνο, με το τότε κόστος να αγγίζει τα 3.000 ευρώ. 

  • Για την Αθήνα η ημερομηνία είναι στις 4 Δεκεμβρίου 2015
  • Για τη Θεσσαλονίκη η ημερομηνία είναι στις 16 Δεκεμβρίου 2015

για να παρευρεθείς σε μία από τις Ημερίδες στην Ελλάδα κάνε αίτηση ΕΔΩ.

Οι διαθέσιμες θέσεις αφορούν βάσεις σε όλη την Ευρώπη συμπεριλαμβάνοντας την Ιρλανδία, την Αγγλία, την Ισπανία, τη Γερμανία και την Ελλάδα.

«Από την πρώτη ημέρα, οι Αεροσυνοδοί της Ryanair, απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των ταξιδιών, τα οποία σου δίνουν τη δυνατότητα να ταξιδέψεις στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια των διακοπών σου.

Αν θες να απολαύσεις το μεσημεριανό σου στη Ρώμη, σκι στην Αυστρία, την ρομαντική ατμόσφαιρα στο Παρίσι ή να συμμετέχεις σε ένα πάρτυ στην Πράγα, τότε αυτή είναι η ιδανικότερη θέση για εσένα. Αν επιθυμείς να γνωρίσεις νέους πολιτισμούς, μπορείς να ζητήσεις την αλλαγή της βάσης σου και να ζήσεις σε διαφορετική πόλη σύμφωνα με τους όρους συνεργασίας της Ryanair», αναφέρει η γνωστή εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη
Η Cegeka επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα με νέο γραφείο στην Αθήνα - Στα άμεσα σχέδια η λειτουργία γραφείου και στη Θεσσαλονίκη
Μεγάλη εταιρεία έρχεται στην Ελλάδα - Ανοίγει θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη