Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Pricescope: Παρατηρητήριο τιμών τηλεπικοινωνιακών προϊόντων

Επιτρέπει στους καταναλωτές να συγκρίνουν τα προϊόντα σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, στο ίντερνετ, καθώς και στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών ...

Την πιλοτική λειτουργία της εφαρμογής που επιτρέπει στους καταναλωτές να συγκρίνουν τα προϊόντα σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία, στο ίντερνετ, καθώς και στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών που διατίθενται στην ελληνική αγορά, παρουσίασε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Ειδικότερα, το παρατηρητήριο τιμών τηλεπικοινωνιακών και ταχυδρομικών προϊόντων της ΕΕΤΤ, «Pricescope», διαθέτει δύο βασικές λειτουργίες, την αναζήτηση προϊόντων βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων και τη σύγκριση λιανικών τιμών.

Επίσης, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για νέα προγράμματα, πρόσθετες παροχές και προσφορές και να δημιουργούν προσωπικό προφίλ χρήσης υπηρεσιών.

Το ηλεκτρονικό παρατηρητήριο περιλαμβάνει ήδη 900 τηλεπικοινωνιακά προϊόντα και 80 προϊόντα ταχυμεταφορών προς χρήση των καταναλωτών.

Σημειώνεται πως το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» (ΕΣΠΑ 2007-2013).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο
H απόσταση μεταξύ τους έφτασε στο 1,5 μέτρο - Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πετούσε σε ύψος 24 φορές μεγαλύτερο από το μέγιστο νόμιμο ύψος για τις...
Αεροπλάνο της British πέρασε ξυστά από drone – Πετούσε από Αθήνα προς Λονδίνο