Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Νέες πτήσεις για νησιά από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»!

Η Ellinair ανακοίνωσε νέους προορισμούς και επανέναρξη πτήσεων εσωτερικού – Προς ποια νησιά πετάει από Θεσσαλονίκη

Την επανέναρξη του δρομολογίου Θεσσαλονίκη-Αθήνα, από την Παρασκευή 17 Ιουνίου, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα, ξεκινά η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη, Ellinair. Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, θα υπάρξουν και απευθείας συνδέσεις από Θεσσαλονίκη για νησιά της Ελλάδας.

Πιο αναλυτικά, στο πρόγραμμα τακτικών πτήσεων της Ellinair ενισχύεται το ήδη υπάρχον δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο (με συχνότητα τρεις φορές την εβδομάδα), το οποίο από τη Δευτέρα 13 Ιουνίου θα πραγματοποιείται τέσσερις φορές την εβδομάδα. Επίσης, η Σαντορίνη συνδέεται και πάλι με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αφού επανεντάσσονται τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη-Σαντορίνη, με συχνότητα τέσσερις φορές την εβδομάδα και Αθήνα-Σαντορίνη τρεις φορές την εβδομάδα. Ταυτόχρονα, εγκαινιάζεται το δρομολόγιο Ηράκλειο-Σαντορίνη, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα. Εξάλλου, από την Κυριακή 26 Ιουνίου στο πρόγραμμα των δρομολογίων θα περιλαμβάνεται και η πτήση Θεσσαλονίκη-Ρόδος, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα. Τέλος, από την Πέμπτη 7 Ιουλίου εγκαινιάζεται το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Κύθηρα, με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται, ότι σε όλες τις πτήσεις της Ellinair ο επιβάτης έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει με αποσκευή βάρους έως και 20 κιλών, χωρίς χρέωση, καθώς και χειραποσκευή πέντε έως οκτώ κιλών, ανάλογα με τον τύπο του αεροσκάφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ