Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οι τετράδυμες από την Ηλεία συγκινούν με τηλεοπτικό σποτάκι (video)!

Έγιναν γνωστές όταν πέρασαν ταυτόχρονα σε πανεπιστημιακές σχολές στην Αθήνα

Οι τετράδυμες από την Ηλεία, που πέρυσι κατάφεραν να περάσουν ταυτόχρονα σε πανεπιστημιακές σχολές στην Αθήνα, εντυπωσιάζοντας το πανελλήνιο, τώρα συγκινούν σε διαφήμιση γνωστής εταιρίας γαλακτοκομικών προϊόντων.

«Πίσω από κάθε προσπάθεια υπάρχει μια μάνα που σε φροντίζει με ένα ποτήρι φρέσκο γάλα και όλη της την αγάπη» είναι το σλόγκαν του νέου σποτ, και αυτή η μάνα δεν είναι άλλη από τη Μαρία Καρυανού, τη μητέρα της Αιμιλίας, της Μαριάννας, της Νικολίας και της Χριστίνας, των τετράδυμων κοριτσιών από τον Πύργο, που πλέον είναι φοιτήτριες στις σχολές της επιλογής τους στην Αθήνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Η νέα διαφήμιση προβάλλεται από προχθές στις τηλεοπτικές οθόνες και μέσα σε 70 δευτερόλεπτα «μεταφέρει» στους τηλεθεατές στιγμές από την οικογενειακή ζωή, με τα κορίτσια να προετοιμάζονται για τις πανελλαδικές εξετάσεις, να απογοητεύονται γιατί δεν έγραψαν καλά, να αγωνιούν για τα αποτελέσματα και τελικά να ζουν την απόλυτη χαρά όταν διαπιστώνουν ότι πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές της προτίμησής τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Και η μητέρα τους, διακριτικά δίπλα τους, να είναι πάντα εκεί, βράχος, με μια μεγάλη αγκαλιά που χωρά και τις τέσσερις μαζί, να τις φροντίζει. Είναι εκείνη που προσπαθεί να διώξει το άγχος τους, να τους ευχηθεί «καλή επιτυχία», να τις ενθαρρύνει τη στιγμή της αμφιβολίας, να χαρεί τετραπλά με τη χαρά τους, βλέποντας τους κόπους τους να γίνονται επιτυχία. Στα πλάνα προβάλλει, πιο διακριτικά, και ο πατέρας των κοριτσιών, ο Νίκος Καρυανός, τον οποίο η... τετράδα της επιτυχίας είχε αποκαλέσει στυλοβάτη τους σε συνέντευξή της στην εφημερίδα της Ηλείας «Πατρίς».

Στην ίδια στέγη

Πλέον τα τέσσερα κορίτσια ζουν όλα μαζί στην Αθήνα, στο ίδιο σπίτι, αν και η Μαριάννα λείπει συχνά, καθώς έχει πετύχει στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΜΥΝ). Η Αιμιλία σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου, η Νικολία στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και η Χριστίνα στη Σχολή Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών (ΑΣΠΑΙΤΕ). Τον περασμένο Αύγουστο οι τέσσερις επιτυχούσες και πρωταγωνίστριες πλέον σε διαφήμιση μίλησαν στο τοπικό κανάλι OPT για την επιτυχία τους και τη γλυκιά προσμονή να αρχίσουν τη νέα τους ζωή.

«Ηταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη εντάσεις και άγχος, παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύουμε ότι το πετύχαμε, έχοντας τη στήριξη η μια της άλλης, αλλά και των γονιών μας, που στάθηκαν δίπλα μας. Είμαστε ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη φοιτητική μας ζωή…» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αιμιλία Καρυανού, τονίζοντας ότι φοβόταν μήπως περάσει στην Κρήτη και αναγκαστεί να μείνει μακριά από τις τρεις αδελφές της.

ΠΗΓΗ: Espresso

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά
Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί, ενώ επίσης, μοιράστηκαν εκατοντάδες...
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά