Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η 17χρονη που ξεγύμνωσε η Μαντόνα είναι Ελληνίδα! (ΦΩΤΟ)

Η τραγουδίστρια σόκαρε το στάδιο στην Αυστραλία όταν σε συναυλία αποκάλυψε το στήθος θαυμάστριάς της

Είναι βέβαιο πως η πρόθεση της Μαντόνα ήταν να προκαλέσει σάλο. Όντας παλιά στο «κουρμπέτι» ήταν βέβαιο πως θα το καταφέρει. Ήδη γνωρίζετε, όπως… όλοι, πως στην συναυλία της στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, ανέβασε στη σκηνή μία θαυμάστριά της και σε μία πραγματικά ανεξήγητη κίνηση της κατέβασε το μπλουζάκι, αποκαλύπτοντας το στήθος της νεαρής κοπέλας σε χιλιάδες κόσμου. Η νεαρή αυτή κοπέλα είναι 17 χρονών και έχει ελληνικές ρίζες.

Η Josephine Georgiou έδειξε πως δεν ενοχλήθηκε καθόλου μα καθόλου και πως δεν βρίσκει την κίνηση και τίποτα φοβερό όπως είπε. «Εγώ μόνο αποφασίζω τι είναι εξευτελιστικό και τι όχι- γιατί υποθέτει ο κόσμος πως θα ντροπιαζόμουν από το ίδιο μου το στήθος, τις θηλές ή το σώμα μου; Δεν είχα καταλάβει πως το στήθος μου ήταν τόσο σπουδαίο θέμα- για μένα δεν ήταν τίποτα» δήλωσε στην Daily Mail η 17χρονη, που δουλεύει σαν μοντέλο. Και με ένα "Πραγματικά γιατί να κάνω μήνυση στην Μαντόνα για την καλύτερη στιγμή της ζωής μου;" η 17χρονη Josephine κλείνει σίγουρα όλα τα στόματα.

Η Josephine είπε πως όταν την διάλεξαν για να ανέβει στη σκηνή της εξήγησαν πως θα ανέβαινε στη σκηνή, θα χόρευε με την Μαντόνα, μετά η Μαντόνα θα της χτυπούσε τα οπίσθια και μετά θα χόρευαν μαζί. Αυτό με το στήθος όμως ήταν εκτός προγράμματος.  «Τίποτα δεν ήταν. Πραγματικά δεν σήμαινε απολύτως τίποτα. Ήταν απλώς μια αστεία ανατροπή, αυτό ήταν. Κι αν μη τι άλλο ήταν μια στιγμή που με έδεσε με την Μαντόνα» λέει η Josephine. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς
Ανεβασμένοι είναι οι ρυθμοί στο ποδοσφαιρικό κουπόνι της Παρασκευής (29/03), με πληθος αγώνων λίγο πριν ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο.
Πάμε Στοίχημα: Διπλασιασμός με γκολ στο Νόριτς