Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η συνέντευξη του Δημήτρη Μητροπάνου σε μαθητές

Η τελευταία συνέντευξη του μεγάλου μας τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνου

Στους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Ιλίου, είχε δώσει ο μεγάλος μας τραγουδιστής, Δημήτρης Μητροπάνος, που έφυγε από τη ζωή στις 17 Απριλίου του  2012, σε ηλικία 64 ετών, την τελευταία του συνέντευξη.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος, μάλιστα, είχε δεχθεί τους μαθητές στο σπίτι του. Μεταξύ άλλων τον είχαν ρωτήσει για την πολιτική και εάν τον είχε επηρεάσει η οικονομική κρίση.

Χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μητροπάνος ανέφερε πως «Η πολιτική πάντα επηρεάζει όχι μόνο το τραγούδι, αλλά και την ίδια μας την ζωή. Το πώς ζούμε και το πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Αλλιώς ήταν η ζωή πριν δύο χρόνια, αλλιώς είναι τώρα. Θα δείτε ότι σε δύο χρόνια θα έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα από ότι έχουμε σήμερα», ενώ συμπλήρωνε πως «με τα λεφτά των σκανδάλων πιστεύω ότι θα είχαμε λύσει το οικονομικό πρόβλημα της χώρας και δεν θα χρωστούσαμε τίποτα».

Σε άλλη ερώτηση για την δική του πορεία ο Δημήτρης Μητροπάνος απαντά «Όταν 17-18 χρονών ξεκίναγα και έκανα συναυλίες με τον Μίκη Θεοδωράκη, δεν καταλάβαινα ποιος ήταν ο Μίκης. Αν καταλάβαινα δεν θα πήγαινα. Θα κρυβόμουν (γέλια). Επίσης είναι οι συνεργασίες που έκανα με τον Δήμο Μούτση, τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Μάριο Τόκα και άλλους. Είναι άνθρωποι που θαύμαζα και αγαπούσα».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη του μεγάλου μας τραγουδιστή, όπως δημοσιεύθηκε στο περιοδικό του σχολείου ΕΔΩ και ΕΔΩ και αναρτήθηκαν από το enikos.gr.

Δείτε και τη διαφήμιση μπύρας που έχει κλέψει τις καρδιές των Ελλήνων, φυσικά υπό τους ήχους της μαγευτικής φωνής του Μητροπάνου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες - 3.000 σελίδες η δικογραφία
Για συνολικά 158 κατηγορούμενους σχετικά με τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στου Ρέντη και το θάνατο του αστυνομικού
Δολοφονία Λυγγερίδη: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες - 3.000 σελίδες η δικογραφία