Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένα πολύχρωμο μουσείο παγωτού τώρα και στο Σαν Φρανσίσκο!

Θα είναι ανοιχτό για τους επόμενους 5 μήνες

Η εκλεκτική γκάμα των μουσείων στο Σαν Φρανσίσκο  μετρά φέτος μία ολοκαίνουρια και άκρως δροσερή άφιξη, που δεν είναι άλλη από το πρώτο μουσείο παγωτού της πόλης.

Ναι καλά διαβάσατε! Μετά τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες τώρα οι κάτοικοι αλλά και οι επισκέπτες για τους επόμενους πέντε μήνες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το μουσείο παγωτού.

Όπως θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο, το εν λόγω μουσείο είναι μεγαλύτερο από τα δύο προηγούμενα, ενώ διαθέτει πισίνα με γλυκίσματα, ένα σπήλαιο από pop corn αλλά και ένα δωμάτιο με ουράνιο τόξο.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση, οι επισκέπτες έσπευσαν να προμηθευτούν τα εισιτήρια. Μάλιστα, η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη που τα «μαγικά χαρτάκια» εξαφανίστηκαν μέσα σε 18 λεπτά.

Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης
Στις 11.00 το πρωί στο Κέντρο Εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων στη Θήβα η τελετή ορκωμοσίας - Παρών θα είναι και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ
Ορκίζεται, ανήμερα των γενεθλίων του, στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης