Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η μεγάλη απόδραση: Κρύφτηκε στα δάση από τη σύζυγό του επί μια 10ετία

Ο Μάλκολμ Άπλγκέιτ δεν άντεχε άλλο τη μουρμούρα της συζύγου του, και έτσι αποφάσισε να παραβιάσει το ιερό όρκο «μαζί μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος», κρυπτόμενος στα βρετανικά δάση επί σχεδόν μια… δεκαετία(!)

Μπορεί τα στερεότυπα και τα ανέκδοτα για τις γκρινιάρες συζύγους να καταντούν ορισμένες φορές εκνευριστικά, καμιά φορά όμως, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και… φωτιά! Ένας Βρετανός πήρε τα όρη και τα άγρια βουνά για σχεδόν μια δεκαετία για να γλιτώσει από τη γυναίκα του(!)

Ο λόγος για τον Μάλκολμ Άπλγκέιτ, ο οποίος δεν άντεχε άλλο τη μουρμούρα της συζύγου του, και έτσι αποφάσισε να παραβιάσει το ιερό όρκο «μαζί μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος», και να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του...

Ο 62χρονος κηπουρός εγκατέλειψε το σπίτι του μετά από τρία χρόνια προβληματικής συνύπαρξης, χωρίς μάλιστα να ενημερώσει κανέναν από τους συγγενείς του για… το σχέδιο απόδρασης! 
Μάλιστα, η αδελφή του Μάλκολμ, έψαχνε να τον βρει μάταια επί χρόνια, και υπέθεσε ότι είναι νεκρός, ενώ στην πραγματικότητα ο 62χρονος έτρεμε στην ιδέα ότι θα τον βρει η (ροπαλοφορούσα;) γυναίκα του!

Ο Άπλγκειτ υποστηρίζει ότι η διαβίωση με τη σύζυγο δεν ήταν και τόσο άσχημη στην αρχή του (μάλλον όχι και τόσο ανθόσπαρτου…) κοινού τους βίου, αλλά η σχέση κατέρρευσε όταν αυτή άρχισε να γκρινιάζει ότι εργαζόταν επί πολλές ώρες, και ότι δεν περνά αρκετό χρόνο μαζί της.

«Όσο περισσότερο δούλευα, τόσο πολύ θύμωνε - δεν της άρεσε ναβγαίνω έξω από το σπίτι για πολλή ώρα. Η συμπεριφορά της άρχισε να ξεφεύγει», δήλωσε ο Mάλκολμ στους δημοσιογράφους μετά την επανεμφάνισή του. «Βαρέθηκε, γιατί διαρκώς τσακωνόμασταν» πρόσθεσε. 

Ο συμπαθής άνδρας σε κάποιο σημείο συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε άλλη γκρίνια, και γι’ αυτό μάζεψε τα υπάρχοντά του, εγκατέλειψε τη συζυγική φωλιά και εγκαταστάθηκε σε ένα πυκνό δάσος στο νοτιοδυτικό Λονδίνο μετά από ένα ταξίδι τριών εβδομάδων. 

Ο Μάλκολμ τελικά μετακόμισε στο κέντρο Emmaus Greenwich, ένα καταφύγιο για τους άστεγους στο Γκρίνουιτς του νότιου Λονδίνου. Στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με την αδελφή του και τα βρήκε με τη γυναίκα του, αλλά… όχι τόσο για να γυρίσει στο σπίτι του, καθώς παραμένει στο καταφύγιο, όπου βοηθάει στις δουλειές και συγκεντρώνει χρήματα για τους αστέγους… Happy End. 

skai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€