22

ΦΕΒ
2018

Το Veda Village είναι το πρώτο χορτοφαγικό οικιστικό συγκρότημα στη Ρωσία…

Veda Village: Ένα χωριό για χορτοφάγους!

20 Οκτ 201714.05

Αν είστε χορτοφάγος που δεν μπορεί να αντέξει τη μυρωδιά του μαγειρεμένου κρέατος ή ακόμα και τη σκέψη του να ζει κοντά σε κάποιον που του αρέσει να καταναλώνει κρέας, σύντομα θα μπορέσετε να μετακινηθείτε σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων μόνο για χορτοφάγους στη Ρωσία.

perierga.gr - Veda Village: Ένα χωριό για χορτοφάγους!


Το Veda Village κατασκευάζεται στα προάστια της Αγίας Πετρούπολης και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για χορτοφάγους που επιθυμούν να ασκήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής σε μια κοινότητα ομοειδών ανθρώπων. Η πρώτη και πιο σημαντική απαίτηση για αγορά ή ενοικίαση ενός διαμερίσματος εδώ είναι να είσαι χορτοφάγος.

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα υποβληθούν σε συνεντεύξεις με ειδικούς κι αν δεν τους πείσουν ότι είναι αληθινοί χορτοφάγοι, η αίτησή τους θα απορριφθεί. Αλλά μια διατροφή χωρίς κρέας δεν είναι το μόνο που απαιτείται για να κερδίσετε μια θέση στο χωριό Veda. Απαγορεύεται επίσης το κάπνισμα και η κατανάλωση αλκοόλ στο συγκρότημα κατοικιών!

«Το κύριο πράγμα γι ‘αυτό το συγκρότημα είναι μια ευκαιρία να ζήσουν και να εξελιχθούν μαζί με τους ομοϊδεάτες τους», δήλωσε η Maya Podlipskaya, υπεύθυνη στο Veda Village. Το χωριό στοχεύει να γίνει μια βιώσιμη κοινότητα της οποίας οι κάτοικοι θα είναι αυτάρκεις όσον αφορά στην ενέργεια, στο νερό, στην επεξεργασία των αποβλήτων και στην παραγωγή τροφίμων.

Δύο από τα επτά πολυώροφα κτήρια διαμερισμάτων στο Veda Village έχουν ήδη ολοκληρωθεί, ενώ τα υπόλοιπα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του επόμενου έτους. Το σύνολο του συγκροτήματος θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 210 οικογένειες.

Το Veda Village είναι το πρώτο χορτοφαγικό οικιστικό συγκρότημα στη Ρωσία, ωστόσο πολλοί το κατακρίνουν, χαρακτηρίζοντάς το ως το «πιο βαρετό μέρος στον κόσμο για να ζει κανείς!”…

perierga.gr

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ;(0)

Typosthes.gr Social Media Awards 2017

Ένα δέντρο που… αναβλύζει νερό!

Περίεργα21 Φεβ 201811.05

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που μας αποκαλύπτει ένα μοναδικό φυσικό φαινόμενο σε ένα χωριό που ονομάζεται Dinoša.

Σε ροζ αγγελίες βρέθηκε να... φιγουράρει μια 80χρονη, παρά τη θέληση της

Περίεργα20 Φεβ 201817.05

«Με έπαιρναν και μου ζητούσαν ραντεβού»

Το τελευταίο, ανέγγιχτο δάσος του πλανήτη

Περίεργα20 Φεβ 201815.05

Τα απομακρυσμένα δάση του βορειοανατολικού Περού είναι τεράστια ώστε τα σύννεφα που σχηματίζονται από πάνω τους μπορούν να επηρεάσουν τις βροχοπτώσεις στις ΗΠΑ

Μέρη του πλανήτη που πρωταγωνιστούν σε αγαπημένες ταινίες

Περίεργα20 Φεβ 201812.51

Με πολλές γνώριμες σκηνές γυρισμένες σε Αμερική και Αγγλία γνωστές παλιές αλλά και πρόσφατες ταινίες μας συστήνονται ξανά.

Ο Πούτιν αφήνει τους δικαστικούς να οδηγούν ακόμη και... μεθυσμένοι

Περίεργα18 Φεβ 201815.05

Τροποποιείται ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας

42.000 σπίρτα παίρνουν φωτιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίεργα18 Φεβ 201815.05

Ένας νεαρός, ονόματι Γουάλας κατάφερε να γίνει viral στο διαδίκτυο, υλοποιώντας μια απρόσμενη ιδέα που του ήρθε στο μυαλό

Ο πιο καλός ο μαθητής... φορούσε Αρμάνι

Περίεργα18 Φεβ 201811.05

Οι γνώσεις στην Ιαπωνία κοστίζουν... κάτι παραπάνω

Ένα νησί φτιαγμένο από πλαστικά μπουκάλια!

Περίεργα18 Φεβ 201808.05

Ένα διαφορετικό είδος διακοπών υπόσχεται αυτό το νησί που βρίσκεται κοντά σε έναν από τους πιο δημοφιλής εξωτικούς προορισμούς του κόσμου, την Καραϊβική.

Μασούτης


Mollers
Interlife Kids

Typosthes.gr - Twitter

Job FestivalΕλλήνων ΚόσμημαTyposthes.gr - Facebook

© 2012 ePublish

Rss | Επικοινωνία