Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μια τυχερή επιβάτιδα πέταξε μόνη της με αεροπλάνο

Η μοναδική επιβάτιδα της πτήσης

Μια πραγματικά τυχερή ταξιδιώτισσα κατάφερε να κάνει την πιο άνετη πτήση του κόσμου, αφού ταξίδεψε ολομόναχη σε ένα αεροπλάνο χωρίς επιβάτες!

Όλα ξεκίνησαν όταν, εν αγνοία της, η Beth VerSteeg έκανε κράτηση σε λάθος τύπο πτήσης.  Η αρχική πτήση της Beth είχε ακυρωθεί και όλοι οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι θα ταξιδέψουν με ένα αεροσκάφος που ήταν μόνο για τα μέλη του πληρώματος. 

Στην συνέχεια όμως, η αεροπορική εταιρεία διόρθωσε το λάθος της και ενημέρωσε όλους τους επιβάτες ότι μπορούν να ταξιδέψουν με μια άλλη προγραμματισμένη πτήση. Η Beth όμως έχασε την ανακοίνωση. 

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν είδε πως ήταν το μοναδικό άτομο στην πύλη αναμονής του αεροδρομίου.



Όταν επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος έκπληκτη είδε πως ήταν η μόνη επιβάτιδα και φυσικά δεν έχασε ευκαιρία για μια selfie με τα άδεια καθίσματα του αεροπλάνου.

Η πτήση της Beth μπορεί να κράτησε μόνο μία ώρα (από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσινγκτον), αλλά η μεταχείριση που είχε ήταν κάτι παραπάνω από VIP.

in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ