Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ιπτάμενος δίσκος «συνετρίβη» στον Πειραιά

Η αλήθεια είναι εκεί έξω...

Το νέο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς «The X-Files» συνεχίζεται στο FOX και… η αλήθεια είναι ακόμη εκεί έξω! Τα παραφυσικά φαινόμενα συνεχίζονται στη χώρα μας, με νέα εμφάνιση UFO. Αυτή τη φορά ιπτάμενος δίσκος προσεδαφίστηκε στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Από την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και για λίγες ημέρες, οι fans των «The X-Files» από τον Πειραιά και τις γύρω περιοχές, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με το UFO, το οποίο αποτελεί πιστό αντίγραφο του ιπτάμενου δίσκου που εμφανίζεται στο πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου της σειράς. Σημειώνεται ότι το σχέδιο για την ανάπτυξη του UFO ενέκρινε προσωπικά ο δημιουργός της σειράς, Chris Carter.

Θέλετε κι εσείς να νιώσετε για λίγο, όπως οι πράκτορες Mulder και Scully; Η αλήθεια σας περιμένει τώρα στο κέντρο της πόλης του Πειραιά!

Η πολυσυζητημένη σειρά «The X-Files», ένα φαινόμενο της σύγχρονης pop κουλτούρας, επέστρεψε 13 χρόνια μετά την τελευταία της προβολή, με 6 νέα επεισόδια, αποκλειστικά στο FOX. Όλα τα νέα επεισόδια προβάλλονται κάθε Τρίτη, ταυτόχρονα με την Αμερική στις 06:15 και 21:50, ενώ είναι επίσης διαθέσιμα on-demand μέσω FOX Play.

Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Νova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Hellas.

Για περισσότερα επισκεφθείτε το site και τη σελίδα του FOX στο Facebook 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ουκρανία: Εκκενώνονται δύο νοσοκομεία στο Κίεβο υπό το φόβο ρωσικών επιδρομών
Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 1.682 επιθέσεις σε εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης
Ουκρανία: Εκκενώνονται δύο νοσοκομεία στο Κίεβο υπό το φόβο ρωσικών επιδρομών
«Ακριβό μου σπίτι»: Δεύτερη ακριβότερη στην ΕΕ η Ελλάδα - Πόσος μισθός πάει για στέγαση
Eάν ληφθεί υπόψη το εισόδημα που έχουν τα ελληνικά νοικοκυριά, τότε θεωρείται η δεύτερη ακριβότερη χώρα στη στέγαση
«Ακριβό μου σπίτι»: Δεύτερη ακριβότερη στην ΕΕ η Ελλάδα - Πόσος μισθός πάει για στέγαση