Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τα ανέκδοτα της ημέρας!

Διαβάστε τα ανέκδοτα της ημέρας

Νέος ιός

Κυκλοφορεί ένας νέος ιός: η κωδική ονομασία του είναι “δουλειά”.

Αν λάβατε “δουλειά” από τους συναδέλφους, το αφεντικό σας, μέσω e-mail ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο, μην ακουμπήσετε τη “δουλειά” για οποιοδήποτε λόγο!

Αυτός ο ιός σβήνει εντελώς την προσωπική σας ζωή. Αν έρθετε σε επαφή με τον ιό αυτό, βάλτε το μπουφάν σας, πάρτε δυο καλούς φίλους και πηγαίνετε κατ’ ευθείαν στο κοντινότερο μπαρ. Παραγγείλτε τρία ποτά και μετά από 14 επαναλήψεις, θα δείτε ότι “η δουλειά” έχει σβηστεί εντελώς από το μυαλό σας. Προωθήστε αυτή την προειδοποίηση σε τουλάχιστον 5 φίλους. Αν ανακαλύψετε ότι δεν έχετε 5 φίλους, αυτό σημαίνει ότι έχετε ήδη προσβληθεί από τον ιό και “η δουλειά” ήδη ελέγχει ολόκληρη τη ζωή σας. Αυτός ο ιός είναι πολύ επικίνδυνος. Δώστε του μεγάλη προσοχή και παραδειγματιστείτε.

Η γυναίκα μου και εγώ είχαμε πάει στη συνάντηση των παλιών συμμαθητών του σχολείου της. Η γυναίκα μου κοίταζε έναν μεθυσμένο να πίνει μόνος του στο διπλανό τραπέζι.

-Τον ξέρεις; τη ρώτησα.

-Ναι. Τα είχαμε παλιά. Έμαθα ότι άρχισε το ποτό μόλις χωρίσαμε και δεν τον έχει δει κανείς ξεμέθυστο από τότε.

-Θεέ μου, είπα. Ποιός θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο εορτασμός θα κράταγε τόσα χρόνια;

Και έτσι άρχισε ο καυγάς...

«Είναι ώρα να μεθύσετε! / για να μην είστε οι βασανισμένοι σκλάβοι του χρόνου, / μεθύστε χωρίς διακοπή. / Με κρασί, με ποίηση με αρετή, με ό,τι θέλετε!».

Charles Baudelaire

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ