Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

10 σημάδια ότι ο σκύλος σας χρειάζεται εκπαίδευση!

Απευθυνόμαστε σε ειδικούς πριν να είναι πολύ αργά...

Στην K9doorways προσφέρουμε πάντα μια πρώτη ΔΩΡΕΑΝ αξιολόγηση για οποιοδήποτε πρόγραμμα εκπαίδευσης! Επικοινωνήστε μαζί μας ΤΩΡΑ στο 6934 277-791 και κλείστε ραντεβού!

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται αν ο σκύλος τους χρειάζεται εκπαίδευση και αν θα πρέπει να απευθυνθούν σε κάποιον επαγγελματία εκπαιδευτή σκύλων! Τα παρακάτω σημάδια θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν χρειάζεστε πραγματικά τη βοήθεια ενός ειδικού!

Ο σκύλος σας χρειάζεται άμεσα εκπαίδευση όταν:

1)    Όταν ο σκύλος σας τραβάει συνεχώς στη βόλτα και δεν μπορείτε να ελέγξετε το περπάτημα του! Πολλές φορές το κολάρο ή το στηθόλουρο μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην τραχεία ή στις μασχάλες του σκύλου αντίστοιχα!

2)    Όταν δεν μπορείτε να κερδίσετε την προσοχή του σκύλου σας κάτω από μεγάλα ερεθίσματα! Κατά τη διάρκεια της βόλτας υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι και ο σκύλος πρέπει να στρέφει την προσοχή του στον ιδιοκτήτη του, όταν κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο!

3)    Όταν οι συμπεριφορές του σκύλου σας είναι απρόβλεπτες και δεν μπορείτε να τις διαχειριστείτε! Η εκπαίδευση προσφέρει ελευθερία! Ένας εκπαιδευμένος σκύλος μπορεί να συμμετέχει σε μια σειρά από κοινωνικές δραστηριότητες μαζί με τον ιδιοκτήτη του και δεν μένει απομονωμένος!

4)    Όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα επιθετικότητας σε ανθρώπους ή ζώα! Ο ιδιοκτήτης πρέπει να απολαμβάνει τη βόλτα όσο και ο σκύλος! Ένας επιθετικός σκύλος μπορεί να γίνει επικίνδυνος για το περιβάλλον, σε σημείο που ο ιδιοκτήτης να φοβάται να τον βγάλει έξω!

5)    Όταν ο σκύλος δεν μπορεί να μείνει μόνος του στο σπίτι χωρίς να κάνει ζημιές ή να καταστρέφει πράγματα!

6)    Όταν ο σκύλος γαβγίζει ασταμάτητα σε ώρες κοινής ησυχίας! Κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ρήξη στις σχέσεις του ιδιοκτήτη με τους γείτονες!

7)    Όταν ο σκύλος “λερώνει” συνεχώς μέσα στο σπίτι!

8)    Όταν ο σκύλος αντιμετωπίζει άγχος αποχωρισμού, υπερβολικό stress ή φοβίες!

9)    Όταν ο σκύλος δεν γνωρίζει βασικούς κανόνες επικοινωνίας όπως το “έλα”, το “ξάπλα”, ή το “μείνε”! Όταν ο σκύλος γνωρίζει αυτές τις συμπεριφορές, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του ευκολότερα!

10)  Όταν θέλετε να κάνετε τον σκύλο σας πιο ενεργό μέλος της οικογένειας σας και να μάθετε πως να δομήσετε μια καλύτερη καθημερινότητα για εσάς και εκείνον! 

Γιάννης Αδαμόπουλος

K9doorways Εκπαίδευση Σκύλων

Θεσσαλονίκη – Αθήνα

Τηλ επικοινωνίας: 6934.277.791

www.k9doorways.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ