Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άννα Βαγενά: «Η απόφασή μου να μην είμαι εκ νέου υποψήφια δεν σχετίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ»

"Πρόκειται για προσωπική επιλογή"

Την απόφασή της να μην είναι εκ νέου υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές επιβεβαίωσε η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Άννα Βαγενά.

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ ανέφερε ότι «πρόκειται για προσωπική επιλογή, άλλωστε δεν μου πρότειναν να είμαι υποψήφια και αρνήθηκα, και η επιλογή αυτή δεν σχετίζεται ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε με την Αριστερά και δεν σημαίνει απογοήτευση, ούτε αδιαφορία για τα κοινά.

Η ιδεολογία μου και η προσπάθειά μου είναι και θα είναι εκεί», τόνισε, ενώ εξέφρασε την έκπληξή της για τον θόρυβο που προκλήθηκε.

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, έκανα μια προσπάθεια την οποία θα συνεχίσω ως ενεργός πολίτης και ως αριστερή. Καμιά φορά ένας ενεργός πολίτης είναι και πιο χρήσιμος από ένα βουλευτή», υπογράμμισε η κ. Βαγενά.

«Πιστεύω ότι πρέπει να αφήσουμε χώρο να ασχοληθούν με την πολιτική νεότεροι άνθρωποι. Εγώ θα ήθελα στο εξής να ασχοληθώ απερίσπαστη με το θέατρο το οποίο λατρεύω», κατέληξε η κ. Βαγενά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης: Απαράδεκτα και αχαρακτήριστα τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή
Είμαστε απέναντι στη βία, απέναντι στα φαινόμενα εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας, απέναντι σε τραμπουκισμούς και απειλές, αναφέρει ο κυβερνητικός...
Μαρινάκης: Απαράδεκτα και αχαρακτήριστα τα όσα συνέβησαν σήμερα στη Βουλή
Θεσσαλονίκη: Αναστολή εκτέλεσης ποινής υπό όρους σε 50χρονο για ενδοοικογενειακή απειλή
Δικαστήριο ανέστειλε την ποινή του υπό τους όρους να φύγει από το σπίτι και να μην πλησιάζει τη γυναίκα και το ανήλικο παιδί τους σε απόσταση 100...
Θεσσαλονίκη: Αναστολή εκτέλεσης ποινής υπό όρους σε 50χρονο για ενδοοικογενειακή απειλή