Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ειδικοί φρουροί: Υποτυπώδης αστυνόμευση εντός του κράτους του «Εξαρχιστάν»

Για «δολοφονική απόπειρα εντός του “κράτους” των Εξαρχείων» κάνει λόγο το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής

Για «δολοφονική απόπειρα εντός του “κράτους” των Εξαρχείων» κάνει λόγο το Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής (ΣΕΦΕΕΑ), αναφερόμενο στην ένοπλη επίθεση κατά διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, κατά την οποία τραυματίστηκε ελαφρά ένας ειδικός φρουρός.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η επίθεση επιβεβαίωσε τις αναφορές των ειδικών φρουρών «για μια περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, η οποία μπορεί να αποτελεί ορμητήριο τρομοκρατών και χώρο διαφυγής και ασύλου μετά από κάθε τους εγκληματική ενέργεια».

«Η επιχειρησιακή δράση και δυνατότητα, ακόμη και για την αναζήτηση και σύλληψη των δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης, ήταν αντίστοιχη της καθημερινής, υποτυπώδους αστυνόμευσης εντός των ορίων του κράτους του "Εξαρχιστάν"», καταγγέλλει το Σωματείο.

«Παρά ταύτα, οι "κλούβες" των ΥΑΤ στολίζουν το χιονισμένο τοπίο της Αθήνας και όχι μόνο, ακίνητες - σταθερές, φρουρώντας στόχους, όντας εκείνες εύκολοι στόχοι στις επιθυμίες καθένα παρανοϊκού τρομοκράτη», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ