Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κυρ. Μητσοτάκης: «Με την Νέα Δημοκρατία Κυβέρνηση, θα επιστρέψουν ο νόμος και η τάξη»

Αιφνίδια επίσκεψη Μητσοτάκη στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, την Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με αστυνομικούς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ασκούν τα καθήκοντά τους, αλλά και για θέματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Επισκέφθηκα, σήμερα, τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με τους αστυνομικούς μας. Τα παιδιά αυτά αγωνίζονται καθημερινά για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, πολλές φορές υπό αντίξοες συνθήκες, ρισκάροντας ακόμα και την ίδια τους τη ζωή.

Μαζί με όλους τους Έλληνες, αναγνωρίζουμε τη μεγάλη τους συμβολή και τους οφείλουμε ένα ευχαριστώ. Δυστυχώς, το έργο των γυναικών και των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. δυσχεραίνεται, αφενός λόγω του πεπαλαιωμένου εξοπλισμού που διαθέτουν, αφετέρου λόγω της έλλειψης πραγματικής στήριξης από την σημερινή πολιτική ηγεσία.

Αποτέλεσμα: Ένα τεράστιο έλλειμμα ασφάλειας των συμπολιτών μας. Επαναλαμβάνω, για μια ακόμη φορά, την προσωπική μου δέσμευση ότι, όταν έρθουμε στην Κυβέρνηση, ο νόμος και η τάξη θα επιστρέψουν σε ολόκληρη τη χώρα».

H Νέα Δημοκρατία κέρδισε το φλουρί

Ως «γούρι» εξέλαβαν στη Νέα Δημοκρατία το γεγονός πως στην κοπή της πίτας το φλουρί - ένδειξη καλοτυχίας και ευημερίας- «έπεσε» στο ίδιο το κόμμα.

Την σχετική κοινοποίηση την έκανε ο ίδιος ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος ανήρτησε στο twitter την σχετική φωτογραφία, μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, γράφοντας: «Το φλουρί στο κόμμα!!! Το 2017 θα είναι η χρονιά της @neademokratia και του @kmitsotakis».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους