Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Π. Ρήγας: «Δεν είναι δυνατόν ο κ. Μητσοτάκης να παίζει τον Ρομπέν των Δασών»

Βολές κατά της Ν.Δ. εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Βολές κατά της Ν.Δ. εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 fm».

«Δεν είναι δυνατόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παίζει αυτή την περίοδο τον Ρομπέν των Δασών. Έχουν τεράστια ευθύνη για εκεί που φτάσαμε και βεβαίως και ο λόγος τους και η "αλήθεια", με την οποία αυτή τη στιγμή μας έχουν βομβαρδίσει, είναι η αλήθεια της καταστροφικής πορείας τού να στηρίξουν όλο αυτό το σύστημα, που καταρρέει αυτή τη στιγμή. Σε ό,τι αφορά την κοινωνία, το είπαν ευθέως, θα απολύσουν τους πάντες, θα απολύσουν στον Δημόσιο τομέα- αυτές είναι οι πολιτικές τους, αυτό θα πρέπει να το αντιληφθούν όλοι αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο κ. Ρήγας.

Υποστήριξε ακόμη ότι η Ν.Δ. έχει μία στρατηγική «καταστροφική για την κοινωνία». «Οοι επιλογές του ΔΝΤ στηρίζονται από τη Ν.Δ., μας λέει η Ν.Δ. ότι κάναμε μονομερή επιλογή όταν δώσαμε τη 13η εφάπαξ σύνταξη, όλα αυτά δεν είναι μία στρατηγική, η οποία θέλει να στηρίξει την ελληνική κοινωνία» ανέφερε γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Κληθείς να σχολιάσει τη σύμπραξη της «Δράσης» με τη Ν.Δ. ο κ. Ρήγας εκτίμησε ότι «είναι το πιο συμβολικό των ακραίων νεοφιλελεύθερων αντικοινωνικών πολιτικών, τις οποίες η Ν.Δ. έχει στόχο να υλοποιήσει».

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην υπόθεση ΔΟΛ, απέρριψε τις αιτιάσεις την αντιπολίτευσης ότι υπήρξαν χειρισμοί από την πλευρά του κυβερνώντος κόμματος, κάνοντας λόγο για προσωπική επιλογή του κ. Μουλόπουλου να ανταποκριθεί στο αίτημα των εργαζομένων του συγκροτήματος, να συνδράμει ώστε να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο που υπάρχει. «Ας μη μας κουνάνε το δάχτυλο. Είναι ένα συγκρότημα, το οποίο όλα τα χρόνια προφανώς κράτησε μία συγκεκριμένη στάση και ήταν και χυδαία» είπε. για τη

Για τη συμπλήρωση δύο χρόνων διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Ρήγας επισήμανε ότι «σήμερα δεν μιλάμε για προοπτική ανάπτυξης, υπάρχουν τα δεδομένα και τα στοιχεία ότι την επόμενη περίοδο, κλείνοντας και η αξιολόγηση, θα έχουμε τη δυνατότητα να φανούν τα αποτελέσματα της σταθερότητας και των επιλογών που κάναμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ