Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κόντρα Τσίπρα - Μητσοτάκη για τον... γκαντέμη Τσακαλώτο στην Τούμπα

Πώς απάντησε ο πρωθυπουργός στον πρόεδρο της ΝΔ σχετικά με τις αιχμές για την παρουσία του υπ. Οικονομικών στην Τούμπα

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή κατά την αντιπαράθεση που είχαν ο Αλ. Τσίπρας και ο Κ. Μητσοτάκης στο πλαίσιο της απάντησης του πρωθυπουργού σε ερώτηση του προέδρου της ΝΔ για τα θέματα της εγκληματικότητας.

Ωστόσο, μεταξύ άλλων, την παράσταση έκλεψαν οι ατάκες και ειδικά η απάντηση του κ. Τσίπρα, σχετικά με την παρουσία του υπουργού Οικονομικών, Ευκλ. Τσακαλώτου, στην Τούμπα για το χθεσινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάλκε.

Πιο αναλυτικά, κατά τη δευτερολογία του ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Κύριε Τσίπρα με εγκαλέσατε γιατί σας έκανα μια επίκαιρη ερώτηση την οποία δεν θεωρήσατε και τόσο επίκαιρη. έχετε δίκιο σε έναν βαθμό. Όμως ο πρωτος που έπρεπε να ασχολείται με την πορεία της διαπραγμάτευσης είναι ο υπουργός σας που βρήκε τον χρόνο να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σε σουίτα μεγαλοπαράγοντα προδοσφαιρικού. Να είστε πιο προσεκτικός όταν κατηγορείτε κάποιους για εκλεκτικές συγγένειες με παράγοντες του ποδοσφαίρου».

Αργότερα, κατά τη δική του δευτερολογία, ο πρωθυπουργός απάντησε στον κ. Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντας... γκαντέμη τον κ. Τσακαλώτο επειδή ο ΠΑΟΚ έχασε το παιχνίδι! «Η αντιπολιτευτική σας εγκυρότητα εξαντλείται στο να κάνετε αστειάκια για την παρουσία του υπουργού Οικονομικών να πάει σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Και αφήσατε και άθλια υπονοούμενα γιατί παρακολούθησε τον αγώνα στα επίσημα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι θελετε να πείτε; Πείτε το ευθέως εκτός και αν θέλετε να πείτε ότι ο Τσακαλώτος είναι γκαντέμης και έχασε με 3-0. Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ