Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μ. Σπυράκη: «Η Ελλάδα οφείλει να μπορεί να είναι στην πρώτη ταχύτητα της ΕΕ»

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

"Η Ελλάδα οφείλει να μπορεί να είναι στην πρώτη ταχύτητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης", δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 FM" η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, από τη Μάλτα, όπου βρίσκεται για το συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

"Αυτό", πρόσθεσε, "μπορεί να το κάνει σίγουρα η Νέα Δημοκρατία με την παρούσα ηγεσία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος δεν είναι μόνο αποφασισμένος αλλά δείχνει στους εταίρους, στους συνομιλητές τους, ότι έχει πολύ συγκεκριμένο σχέδιο".

"Οι διαρθρωτικές αλλαγές δηλαδή και η ιδιοκτησία αυτών των διαρθρωτικών αλλαγών, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είναι το κλειδί" σημείωσε η κ. Σπυράκη και πρόσθεσε: "εμείς δεν θέλουμε κανένα μνημόνιο και κανένα πρόγραμμα να μας επιβάλλει να πάμε τη χώρα μπροστά. Εμείς θέλουμε την Ελλάδα στα χέρια μας χωρίς να υπάρχουν εξαρτήσεις και την Ελλάδα που θα δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες να ζήσουν μια κανονική ζωή".

Σε ό,τι αφορά την Ευρώπη στο σύνολό της, η κ. Σπυράκη εξήγησε πως "για τον κ. Μητσοτάκη και για τη Νέα Δημοκρατία η Ευρώπη δεν είναι μόνο το ιστορικό επίτευγμα για τους λαούς μας, για τους πολίτες μας, είναι κυρίως το μέλλον για τους πολίτες μας, είναι το μέλλον μιας ένωσης που θα δείξει έμπρακτα την αλληλεγγύη της, είναι το μέλλον μιας ένωσης που θα προχωρήσει σε πραγματική οικονομική ενοποίηση".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ