Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Περιοδεία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ στην Βόρεια Ελλάδα

Συναντήσεις με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς...

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Βόρεια Ελλάδα στους Νομούς Δράμας, Σερρών και Ημαθίας, από το Σάββατο 22 Απριλίου έως και την Τρίτη 25 Απριλίου.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας του θα έχει συναντήσεις με θεσμικούς, παραγωγικούς φορείς, θα παραχωρήσει συνεντεύξεις τύπου, θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στην Δράμα την Δευτέρα 24 Απριλίου το απόγευμα στο πλαίσιο εκδήλωσης του Πολιτικού Εργαστηρίου για την Σοσιαλδημοκρατία όπου θα μιλήσει και ο Υπεύθυνος του Εργαστηρίου και μέλος της Ε.Ε. της ΔΗΜΑΡ Γιώργος Σιακαντάρης και θα χαιρετήσουν οι Βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Χαρά Κεφαλίδου και Ιλχάν Αχμέτ.

Επίσης θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης για τον εορτασμό της 195ης Επετείου του Ολοκαυτώματος στη Νάουσα. Τέλος ενόψει και του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης θα έχει συναντήσεις και συσκέψεις με μέλη και φίλους της ΔΗΜΑΡ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στους τρεις νομούς που θα επισκεφθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ