Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ικανοποίηση για τη συμφωνία εξέφρασε ο Μακρόν σε τετ α τετ με τον Αλ. Τσίπρα

Τετ α τετ στη Σύνοδο Κορυφής

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συμφωνίας που επιτεύχθηκε στο Eurogroup εξέφρασε ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν και δήλωσε την επιθυμία του να επισκεφθεί την Ελλάδα, σε συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα στο περιθώριο της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, ο κ. Μακρόν έκανε λόγο για πολύ καλό αποτέλεσμα, με τον Έλληνα πρωθυπουργό να ευχαριστεί τον Γάλλο Πρόεδρο για τη στήριξή του.

Δεν τελειώσαμε, ακόμη, άλλα άνοιξε ο δρόμος, φέρεται να είπε ο κ. Μακρόν, με τον Αλέξη Τσίπρα να υπογραμμίζει ότι «πράγματι, τώρα πρέπει να συνεχίσουμε από κοινού με προσεκτικά βήματα».

Κατά τον διάλογο που είχαν οι δύο ηγέτες, ο Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε την επιθυμία και την πρόθεση του να επισκεφθεί την Ελλάδα, με τους δύο ηγέτες να συμφωνούν ότι θα είναι σε επικοινωνία προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή στιγμή για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους