Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η ΝΔ για τον Π. Καμμένο και το Noor 1

Ζήτησαν την τήρηση της δικονομικής τάξης, σχετικά με την εμπλοκή του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην υπόθεση

Tην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, από την οποία και ζήτησαν την τήρηση της δικονομικής τάξης - εξαιτίας της εμπλοκής του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας, Πάνου Καμμένου, σε υπόθεση που ερευνάται από τη Δικαιοσύνη - επισκέφθηκαν σήμερα ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, και ο αναπληρωτής Τομεάρχης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Καραγκούνης.

Σε δήλωσή του ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε πως η ΝΔ έθεσε το ζήτημα της τήρησης της δικονομικής τάξης, της απαρέγκλιτης προσήλωσης, όπως είπε, κατά τους χειρισμούς της υπόθεσης στους κανόνες της ποινικής δικονομίας.

«Θεωρούμε ότι - όπως είναι γνωστό, άλλωστε - στην υπόθεση του Noor 1, εκτός από τους χειρισμούς στους οποίους προέβη πολιτικό πρόσωπο, ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, χειρισμοί γίνονται και από λειτουργούς της Δικαιοσύνης, π.χ. ο ανακριτικός υπάλληλος ή το στέλεχος της Εισαγγελίας Πειραιά. Και, επομένως, είναι απαραίτητη η τήρηση της δικονομικής τάξης. Για μας, η υπόθεση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Ζητάμε από τη Δικαιοσύνη να την αντιμετωπίσει με την προσήκουσα σοβαρότητα», δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί