Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκκληση Πατούλη για λήξη κινητοποιήσεων και άμεση αποκομιδή των σκουπιδιών

«Να καθαριστούν αμέσως οι πόλεις» ζήτησε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας

Έκκληση να λήξουν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους και «να καθαριστούν αμέσως οι πόλεις» απηύθυνε σήμερα ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, επισημαίνοντας ότι «η κατάσταση είναι πλέον ανυπόφορη» στα αστικά κέντρα και «δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο εφησυχασμού».

Ο κ. Πατούλης καλεί τους εργαζομένους «να αποδείξουν ότι είναι περισσότερο υπεύθυνοι από την νομοθετική εξουσία». Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τονίζει ότι «δεν αξίζει ούτε στους Έλληνες πολίτες, ούτε στη χώρα μας αυτή η τριτοκοσμική εικόνα. Αυτή τη δύσκολη ώρα με τις υψηλές θερμοκρασίες δεν πρέπει οι πολίτες να συνεχίζουν να πληρώσουν τα λάθη της κυβέρνησης».

«Σεβόμαστε τον αγώνα των συμβασιούχων καθαριότητας, όμως με τη δημόσια υγεία δεν επιτρέπεται να παίζει κανείς» υπογραμμίζει με έμφαση ο κ. Πατούλης και συνεχίζει: «Για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί προτεραιότητα η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ποιότητας της ζωής των πολιτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)
Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)