Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στ. Θεοδωράκης: «Οι Τσίπρας και Καμμένος έχουν αρχίσει να μοιάζουν»

Άσκησε δριμεία κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

Δριμεία κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ άσκησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM 103,6 της Θεσσαλονίκης. «O κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο δεν μπορούν αλλά και δεν θέλουν να χωρίσουν, γιατί έχουν αρχίσει να μοιάζουν. Ο δεσμός είναι μεγάλος. Έχουν κάνει και "παιδιά", και με αυτό εννοώ ότι έχουν παράγει μια "καινούργια" πολιτική. Σε κάποια πράγματα ακροδεξιοί και σε κάποια άλλα ακροαριστεροί. Αυτό είναι ένα μείγμα πολιτικής που θεωρούν ότι θα πρέπει να συνυπάρχει» ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης, κάνοντας λόγο για «διγλωσσία» των κυβερνώντων. «Οι άνθρωποι, οι οποίοι υπογράφουν οδυνηρές αποφάσεις για τους Έλληνες, θα καμώνονται ότι είναι και μεγάλοι αντιστασιακοί. Αυτό θα το δούμε μέχρι τέλους εκτίμησε, σημειώνοντας ότι «είναι ίδιον της φυσιογνωμίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτή η διπλή τους προσωπικότητα».

Κληθείς να σχολιάσει πρόσφατες δηλώσεις στελεχών και υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι «οι διαφημιστές έχουν υποδείξει διάφορα κόλπα στους Συριζαίους για να μιλούν για τον κόσμο που υποφέρει -αυτά που έκαναν και προεκλογικά».

«Αυτό το συνεχίζουν και τώρα και γελοιοποιούνται. Λένε π.χ. ότι ο κόσμος τους υποδέχεται ως ήρωες, επειδή τους κάνουν τη ζωή καλύτερη. Η πραγματικότητα είναι μια: ότι επτά μήνες το χρόνο ένας εργαζόμενος δουλεύει για το κράτος. Αυτό δείχνουν οι έρευνες. Αυτή είναι η Ελλάδα των φόρων και των εισφορών» είπε.

Για την υπόθεση Καμμένου ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε ότι «οι απλοϊκές απαντήσεις είναι για τα παιδικά παιχνίδια» και ότι «εδώ μιλάμε για κάτι πάρα πολύ σοβαρό: Μιλάμε για έναν υπουργό Αμύνης με αυξημένα καθήκοντα επαγρύπνησης που το μόνο που τον κρατάει ξύπνιο είναι το πώς θα παρέμβει σε μια εν εξελίξει δικαστική υπόθεση και θα πρέπει ο κ. Τσίπρας να δώσει κάποιες απαντήσεις στην Βουλή γι’ αυτή την συμπεριφορά του συνεταίρου του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ