Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κεντροαριστερά: Κατέθεσαν υπογραφές όλοι οι υποψήφιοι για την ηγεσία

Τηρήθηκε από όλους η προθεσμία για την κατάθεσή τους στο γραφείο του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου

Όλοι οι υποψήφιοι για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς κατέθεσαν στο γραφείο του καθηγητή Νίκου Αλιβιζάτου φάκελο υπογραφών υποστήριξης, τηρώντας τη προθεσμία που είχε τεθεί, μέχρι σήμερα το μεσημέρι.

Μμετά τη διεξαγωγή του σχετικού ελέγχου, η επιτροπή αναμένεται να ανακοινώσει τον οριστικό πίνακα των υποψηφίων εντός της προσεχούς εβδομάδος. Θα προηγηθεί, τις επόμενες ημέρες, δειγματοληπτικός έλεγχος των υπογραφών ανά περιφέρεια της χώρας.

Συνολικά 12.500 υπογραφές κατέθεσε η Φώφη Γεννηματά. Πάνω από 1.000 υπογραφές είχε καταθέσει προ ημερών ο Γιάννης Ραγκούσης.

Σήμερα Σταύρος Θεοδωράκης κατέθεσε συνολικά 5.000 υπογραφές από την Ελλάδα, καθώς και 300 υπογραφές από Έλληνες του εξωτερικού. Οι 2.000 υπογραφές είναι από την Αττική, 1.000 από τη Μακεδονία, 1.000 από την Κρήτη και 1.000 από τις υπόλοιπες περιφέρειες της χώρας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέθεσε 1.700 υπογραφές στήριξης της υποψηφιότητάς του. Περίπου τον ίδιο αριθμό συγκέντρωσε ο Δημήτρης Τζιώτης, ενώ ο πρώην πρύτανης του ΟΠΑ Κωνσταντίνος Γάτσιος συγκέντρωσε 4.632 υπογραφές.

Ο Γιώργος Καμίνης έχει καταθέσει 1.800 υπογραφές από όλη την Ελλάδα και από 20 ευρωπαϊκές πόλεις.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε αποστείλει στον κ. Αλιβιζάτο τις απαιτούμενες υπογραφές ο Γιάννης Μανιάτης, συνολικά 1.250, εκ των οποίων αρκετές από Έλληνες του εξωτερικού.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος συγκέντρωσε και κατέθεσε 2.300 υπογραφές, ενώ ο Απόστολος Πόντας περίπου 1.500.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόστιμα 1,48 εκατ. ευρώ σε πασίγνωστα καταστήματα – Ποια είναι, ποια η παράβαση
Βρέθηκαν μετά από ελέγχους στην αγορά - «Αδιαπραγμάτευτη η τήρηση της νομιμότητας απ’ όλους» είπε ο Κώστας Σκρέκας
Πρόστιμα 1,48 εκατ. ευρώ σε πασίγνωστα καταστήματα – Ποια είναι, ποια η παράβαση
Χριστίνα Μπόμπα: Χωρίς μαγιό σε παραλία – Η απάντηση σε αρνητικά σχόλια (ΦΩΤΟ)
«Μήπως να απενοχοποιήσουμε λίγο το γυμνό και τις σεμνοτυφίες και να ασχολούμασταν περισσότερο με τα ταμπού και τις προκαταλήψεις;»
Χριστίνα Μπόμπα: Χωρίς μαγιό σε παραλία – Η απάντηση σε αρνητικά σχόλια (ΦΩΤΟ)