Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γ. Βλάχος: «Στόχος της ΝΔ να φτάσει στο σύνολο της κοινωνίας»

Ο βουλευτής Αττικής της ΝΔ

Το να έχουμε πετύχει την κομματική συσπείρωση δε λέει τίποτε, το έχουμε πετύχει προ πολλού κι αυτή την ώρα ο στόχος της ΝΔ είναι ο λόγος της να φτάσει -ει δυνατόν- στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, δήλωσε ο βουλευτής Αττικής της ΝΔ, Γιώργος Βλάχος στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», σχολιάζοντας το περιεχόμενο ανοιχτής επιστολής του πρώην γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Νίκου Καραχάλιου, ότι το κόμμα, με βάση τα ποσοστά που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις, «έχει ταβανιάσει».

Ο κ. Βλάχος σημείωσε ότι ο κ. Καραχάλιος είναι αποστασιοποιημένος από τη ΝΔ, εκφράζοντας τη διαφωνία του στον τρόπο, με τον οποίο επέλεξε να διατυπώσει τις απόψεις του ο πρώην γραμματέας.

«Η διαφορά είναι ότι εγώ, όποιες απόψεις έχω, θα τις καταθέσω στα όργανα την κατάλληλη στιγμή θα τις τεκμηριώσω, θα είναι απόψεις που θα εκφράζουν την αγωνία για τη βελτίωση της πορείας της ΝΔ και δε θα το κάνω με ανοιχτή επιστολή, για να το κάνω "βούκινο", για να συζητηθεί περισσότερο δημόσια και λιγότερο για να ωφελήσει την ηγεσία, στην οποία υποτίθεται ότι στέλνω μία επιστολή για να βοηθήσω» εξήγησε.

«Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τον πολιτικό μας λόγο και να αγκαλιάσουμε όσο γίνεται μεγαλύτερα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας, με επιχειρήματα, με την αλήθεια, με πρόγραμμα» υπογράμμισε ο βουλευτής.

Ερωτηθείς εάν η ΝΔ προτίθεται να υλοποιήσει τα συμφωνηθέντα με τους δανειστές εφόσον γίνει κυβέρνηση, διευκρίνισε: «Προφανώς θα σεβαστούμε τις δεσμεύσεις της επόμενης μέρας, αλλά κανείς δε μας δεσμεύει την μεθεπόμενη ημέρα εμείς να ανοίξουμε θέματα, τα οποία βλέπουμε ότι είναι αδιέξοδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ