Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στις Βρυξέλλες ο Κυρ. Μητσοτάκης για τη σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ

Τετάρτη και Πέμπτη

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 18 και 19 Οκτωβρίου για να συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος .

Ο πρόεδρος της ΝΔ στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής θα έχει συναντήσεις με ομολόγους του, Αρχηγούς κομμάτων του Ε.Λ.Κ. Μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 19 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ , ενώ την προηγουμένη στις 17.00 θα συναντηθεί με τον επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το Περιβάλλον, Θαλάσσια Πολιτική και Αλιεία, Καρμένου Βέλα. Στις 19 του μηνός ο κ. Μητσοτάκης στις 11 το πρωί θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ζοζέφ Ντολ.

Τέλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συμμετάσχει στις 18 του μηνός σε γεύμα εργασίας που διοργανώνει προς τιμήν του ο Έλληνας επίτροπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Μετανάστευση, Εσωτερικές Υποθέσεις και Ιθαγένεια, Δημήτρης Αβραμόπουλος, με τη συμμετοχή επιτρόπων και υψηλόβαθμων στελεχών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ