Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στη Σαμοθράκη για την επέτειο απελευθέρωσης του νησιού ο Πρ. Παυλόπουλος

Το πρόγραμμα της παρουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας στο νησί

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, μεταβαίνει σήμερα, Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, στο Δήμο Σαμοθράκης για να παραστεί στον εορτασμό της απελευθέρωσης της νήσου από τον Τουρκικό ζυγό.

Η Επίσημη υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, όπου θα τελεστεί Δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμου.

Ακολούθως, ο κ. Παυλόπουλος θα μεταβεί στο Μνημείο των Πεσόντων όπου θα τελεστεί Επιμνημόσυνη Δέηση. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο των πεσόντων και στη συνέχεια θα παρακαλουθήσει παρέλαση από μαθητές αλλά και τμήματα του Στρατού.

Τον κ. Παυλόπουλο θα υποδεχθεί στις 12:30 μ.μ., ο Δήμαρχος Σαμοθράκης , Αθανάσιος. Βίτσας στο Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο όπου θα πραγματοποιηθεί και η Τελετή Ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας σε Επίτιμο Δημότη Σαμοθράκης.

Στις 13:30 μ.μ., ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθήσει σε γεύμα που παραθέτει προς τιμήν του, ο Δήμαρχος Σαμοθράκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€