Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Π. Πολάκης: «Στο συλλαλητήριο τον τόνο έδωσαν νοσταλγοί της χούντας»

Τι ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στο facebook σχετικά με το χθεσινό συλλαλητήριο

«Το συλλαλητήριο είχε κόσμο (90-100 χιλιάδες)», αλλά «προφανώς δεν είχε καμία σχέση με τα συλλαλητήρια του 1992 που είχαν προσεγγίσει τις 500.000» αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σε ανάρτησή του στο Facebook για το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης αναφέρει ότι στο συλλαλητήριο «συμμετείχε και κόσμος που δεν ήταν ακροδεξιός, αλλά τον τόνο τον έδωσαν νοσταλγοί της χούντας, τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, οι ομάδες των μεταφερόμενων Χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της Εκκλησίας με Άνθιμους και Αμβρόσιους και βέβαια η προσπάθεια τμήματος της Νέας Δημοκρατίας να στήσει μια 'σοβαρή Ακροδεξιά με Φαήλους, Σαμαράδες, Γεωργιάδηδες και στρατηγούς τύπου ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις' με μια λογική τύπου 'πού είναι ένας λοχίας να μας σώσει'».

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπολύει επίθεση και κατά του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, για τον οποίο αναφέρει ότι «έχοντας ξεμείνει από πολιτικά καύσιμα και βλέποντας τη χώρα να βγαίνει από το πηγάδι των μνημονίων ενέταξε τη ιστορία της διαπραγμάτευσης με τα Σκόπια στο σχέδιο της αριστερής παρένθεσης ελπίζοντας σε 'ατύχημα' στην κυβερνητική πλειοψηφία».

«Για να μην ξεχνιόμαστε ο πρώτος που αναγνώρισε τα Σκόπια ως Μακεδονία ήταν ο γερό-Καραμανλής, ο πρώτος που υπέγραψε την αναγνώριση ως υπουργός Εξωτερικών ήταν ο Σαμαράς, ο πρώτος που μίλησε για ονομασία που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» προσθέτει ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του.

Διαβεβαιώνει τέλος ότι «η κυβέρνηση θα διασφαλίσει στις διαπραγματεύσεις τα συμφέροντα της χώρας και θα αποκλείσει τον όποιο κίνδυνο "αλυτρωτισμού"».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Για εξοικονόμηση πόρων και επιτάχυνση της διαδικασίας, κάνει λόγο η διοίκηση Αγγελούδη – Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια για ένταξη του έργου στο νέο...
Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους