Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τι λέει το ΚΚΕ για το χθεσινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Κριτική προς κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τη στάση τους στο θέμα των Σκοπίων

Κριτική τόσο στην κυβέρνηση όσο και την αντιπολίτευση σχετικά με τη στάση τους στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ασκεί το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του με αφορμή το χθεσινό συλλαλητήριο που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Αναλυτικά το ΚΚΕ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Τόσο οι διοργανωτές του χθεσινού συλλαλητηρίου όσο και η κυβέρνηση και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις, ανεξάρτητα απ’ το αν τάσσονται στην πλευρά του εθνικισμού ή του κοσμοπολιτισμού, δεν αμφισβητούν στο ελάχιστο την επίλυση του προβλήματος, υπό την ΑμερικανοΝατοϊκη ομπρέλα, που είναι και ο υπ’ αριθμόν ένα κίνδυνος για τους λαούς των Βαλκανίων.

» Η μεν ΝΔ ψαρεύει στα θολά νερά του εθνικισμού, αθωώνοντας φασιστικές, ναζιστικές δυνάμεις όπως η ΧΑ, που συμμετείχαν επίσημα στο συλλαλητήριο, ο δε ΣΥΡΙΖΑ δίνει για μια ακόμη φορά ρεσιτάλ υποκρισίας, τη στιγμή που στο συλλαλητήριο πρωτοστατούσαν οι κυβερνητικοί του συνέταιροι, ενώ και ο ίδιος στο παρελθόν δε δίσταζε να συμπορεύεται με τέτοιες αντιδραστικές δυνάμεις, στο πλαίσιο του πολιτικού του τυχοδιωκτισμού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη