Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται στέλεχος που παρομοίασε τους Σκοπιανούς με πιθήκους

«Απείλησε» τον Αλέξη Τσίπρα - Με νεότερή του ανάρτηση ο Δημήτρης Τρούπος ζήτησε συγγνώμη για τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε

Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται ο υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης της οργάνωσης, Δημήτρης Τρούπος, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter παρομοίασε τους Σκοπιανούς με πιθήκους, ενώ μίλησε για «κρεμάλες και εθνοπροδότες» αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, «εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν συμβαδίζουν με το ύφος και τις αρχές που διαχρονικά πρεσβεύει η ΟΝΝΕΔ. Ως εκ τούτου, ακολουθώντας τις καταστατικές διαδικασίες, καλείται άμεσα στο πειθαρχικό συμβούλιο της οργάνωσης, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις». «Οι κρεμάλες και τα ρατσιστικά σχόλια δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ. Δεν είμαστε ίδιοι με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, που χωρίς ντροπή προπηλάκιζαν λεκτικά και σωματικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ανοίγοντας το βόθρο της άνω και της κάτω πλατείας. Το ήθος που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στην εξουσία πρέπει να ηττηθεί και θα ηττηθεί από εμάς» δήλωσε ο κ. Δέρβος. Με νεότερή του ανάρτηση ο Δημήτρης Τρούπος ζήτησε συγγνώμη για τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε.

ΣΥΡΙΖΑ: Να αποπέμψει τον Τρούπο ο Μητσοτάκης

Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για πολιτική χυδαιότητα. Όπως τονίζει η Κουμουνδούρου, απειλεί τον πρωθυπουργό και προσβάλλει τον λαό της ΠΓΔΜ, καλώντας τον πρόεδρο της ΝΔ να αποπέμψει το εν λόγω στέλεχος από το κόμμα του. «Οι ρατσιστικές και φασιστικές διατυπώσεις εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, και του γειτονικού λαού της ΠΓΔΜ, που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, Δημήτρης Τρούπος, ξεπέρασαν κάθε όριο πολιτικής χυδαιότητας» αναφέρει η Κουμουνδούρου. «Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έφτασε στο σημείο να απειλεί τον Αλ. Τσίπρα με κρεμάλες και να χαρακτηρίσει «πιθήκους» τους πολίτες της ΠΓΔΜ», σημειώνει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας πως αναμένει «από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να αποπέμψει τον Δ. Τρούπο από τη νεολαία του κόμματός του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΚΕ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν για την εισβολή στην Κύπρο
«Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να παλεύει στο πλάι του Κυπριακού λαού για μια Κύπρο ενιαία, ανεξάρτητη, ένα και όχι δύο κράτη με μία και μόνη κυριαρχία»
ΚΚΕ: Απαράδεκτες οι δηλώσεις Ερντογάν για την εισβολή στην Κύπρο
Μητσοτάκης: Δεν γίνεται να μη διαγράφονται φοιτητές που παρανομούν
«Χρειαζόμαστε όμως και τη συνεργασία των πρυτανικών αρχών, οι οποίες κι αυτές πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν κι αυτές...
Μητσοτάκης: Δεν γίνεται να μη διαγράφονται φοιτητές που παρανομούν