Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί από τα υπόγεια του Μαξίμου»

Γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη - Η ανακοίνωση από το γραφείο του Πρωθυπουργού

Με ανάρτηση του στο Twitter σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκης την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της συζύγου του Μαρέβας.

«Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνα τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν εμένα» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και τόνισε: «Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

«Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό...»

Ανάρτηση στο Twitter έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης πριν από λίγα λεπτά σχολιάζοντας την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη. «Τα έχω περάσει και τα ξέρω» έγραψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και συνέχισε: «Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό... Καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;». Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ανέφερε ότι: «Δεν υπάρχει άλλη σύζυγος πολιτικού στην νεώτερα ιστορία που να έχει στοχοποιηθεί όσο η Μαρέβα Μητσοτάκη». Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση καθώς όπως είπε βλέπουν ποιον δεν συμπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια του επιτίθενται.

Βολές κατά κυβέρνησης από Ντόρα Μπακογιάννη

«Όταν στοχοποιείς έναν άνθρωπο επειδή είναι σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή επειδή είναι επιχειρηματίας, αυτά είναι τα αποτελέσματα! Η ατραπός στην οποία έχει μπει η κυβέρνηση, χτυπάει ευθέως την ποιότητα της δημοκρατίας μας» τονίζει σε ανάρτησή της στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη.

Τσίπρας: «Καταδικάζουμε την επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη»

Με ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού καταδικάζει την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη. Από την επίθεση προκλήθηκαν ζημιές στην εξωτερική όψη του κτιρίου. «Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση. Την επίθεση καταδίκασε και ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, παράλληλα, ωστόσο, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δήλωσή του. «Είναι απόλυτη και απερίφραστη η καταδίκη μας για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»
Τι απάντησε ο ποδοσφαιριστής μετά τις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε λόγω του χαμένου πέναλτι στον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδος από τη Γεωργία
Γιακουμάκης για τις επιθέσεις εναντίον του: «Μακάρι αυτοί να βρουν το νόημα της ζωής»