Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κ. Καραμανλής για δηλώσεις Μπουτάρη: «Θα ήταν αγουροξυπνημένος»

Δικαίως διεγράφη από τη ΝΔ ο Ευ. Αντώναρος υποστήριξε ο βουλευτής Σερρών

«Δίκαιη» χαρακτήρισε τη διαγραφή του Ευ. Αντώναρου από τη Ν.Δ. ο βουλευτής του κόμματος, Κώστας Αχ. Καραμανλής, τονίζοντας πάντως ότι «διαγραφή είναι πάντα μία λυπηρή διαδικασία».

«Ο κ. Αντώναρος χρησιμοποίησε ένα λεξιλόγιο αρκετά βαρύ και δικαίως υπέστη τις συνέπειες» είπε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σημείωσε ακόμη πως ο κ. Αντώναρος εξέφρασε «αμιγώς προσωπικές θέσεις» και διερωτήθηκε πώς γίνεται να λένε κάποιοι ότι εκπροσωπεί τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος πριν από εννέα χρόνια. «Δηλαδή ο Θόδωρος Ρουσόπουλος που είπε τα ακριβώς αντίθετα από τον Αντώναρο, δεν ήταν και αυτός κυβερνητικός εκπρόσωπος;» πρόσθεσε.

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης για ενδεχόμενη αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου «Μακεδονία» είπε πως «ο κ. Μπουτάρης θα ήταν αγουροξυπνημένος» και πρόσθεσε πως καλό θα ήταν να ασχολείται με τα θέματα των δημοτών του.

Πηγή: Naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο επιχειρηματικότητας για Ουκρανούς πολίτες διοργάνωσε ο ΔΟΜ
Συνολικά 32 Ουκρανοί συμμετέχοντες στο τριήμερο σεμινάριο, επωφελήθηκαν από τις γνώσεις έμπειρων νομικών και συμβούλων επιχειρήσεων
Θεσσαλονίκη: Σεμινάριο επιχειρηματικότητας για Ουκρανούς πολίτες διοργάνωσε ο ΔΟΜ