Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Αν το Σκοπιανό τελειώσει με χρήση του 'Μακεδονία' καλύτερα να κόψουμε το λαιμό μας»

Ο Β. Λεβέντης ισχυρίστηκε ότι έχει ενημέρωση πως «τελικά θα υπερψηφίσει και η ΝΔ»

«Ο Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί την εθνική γραμμή του Βουκουρεστίου» ανέφερε στον ραδιοφωνικό ΘΕΜΑ 104,6 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, προσθέτοντας ότι «αν είναι η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό να τελειώσει με χρήση του όρου Μακεδονία στην ονομασία καλύτερα να κόψουμε τον λαιμό μας». Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Λεβέντης ισχυρίστηκε, επίσης, ότι έχει ενημέρωση πως «τελικά θα υπερψηφίσει και η ΝΔ» και αναρωτήθηκε: «Ποιος θα φέρει αντίρρηση στην αμερικανική πρεσβεία;».

Σε ερώτηση «πώς προκύπτει η εμπλοκή της πρεσβείας», ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε: «Εγώ μίλησα τέσσερις-πέντε φορές με τον Αμερικανό πρέσβη και κατάλαβα ότι η υπόθεση έχει τελειώσει. Στους Αμερικανούς κανένα μεγάλο κόμμα δεν πάει κόντρα. Εμείς θα πάμε κόντρα γιατί είμαστε κόμμα πατριωτικό».

Τέλος, μιλώντας για τα εξοπλιστικά τόνισε: «Εγώ ζήτησα στις προμήθειες πάνω από 1 εκατ. ευρώ να υπάρχει παρουσία εισαγγελέα. Πάνε τώρα και δίνουν 1,5 δισ. και αναβαθμίζουν F-16. Εγώ έχω στοιχεία ότι τα F-16 είναι άχρηστα, είναι ντενεκέδες παλαιοί και δεν συμφέρει σε παλαιά αεροπλάνα να βάζεις εγκεφάλους. Καλύτερα να αγοράζαμε πέντε νέα αεροπλάνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές
Η αμαξοστοιχία IC54 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) παραμένει σταθμευμένη στον Σ.Σ Λειβαδιάς, λόγω πυρκαγιάς πλησίον των γραμμών
Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές