Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις Πρέσπες τη μέρα των υπογραφών

Στόχος των διοργανωτών είναι να συγκεντρωθεί κόσμος από όλη την Ελλάδα στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις Πρέσπες σχεδιάζεται για την ημέρα που θα υπογραφεί η συμφωνία μεταξύ ελληνικής και σκοπιανικής κυβέρνησης.

Στόχος των διοργανωτών είναι να συγκεντρωθεί κόσμος από όλη την Ελλάδα στο σημείο όπου θα διεξαχθεί η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάεφ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο πρόεδρος των πολιτιστικών συλλόγων Μακεδονίας, Γιώργος Τάτσιος, «όπου θα ανακοινωθεί το προσύμφωνο θα είμαστε όλοι εκεί, είτε Πρέσπες είτε οπουδήποτε αλλού».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εάν το σημερινό τηλεφώνημα Τσίπρα - Ζάεφ είναι αυτό που θα ολοκληρώσει τη συμφωνία, τότε οι δυο πρωθυπουργοί θα έχουν συνάντηση για την υπογραφή μέσα στο Σαββατοκύριακο, πιθανότατα στις Πρέσπες.

Όπως τόνισε ο κ. Τάτσιος, «θα είμαστε όλοι στις Πρέσπες, αφού δεν είναι δυνατό να παίζεται η τύχη της Μακεδονίας και να λείπει ο λαός από τις εξελίξεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη