Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ένωση Κεντρώων για Eurogroup: Στενός κορσές επιτήρησης και μέτρων

Πώς σχολιάζει το κόμμα τη συμφωνία που επετεύχθη ...

«Στενός κορσές επιτήρησης και μέτρων» είναι σύμφωνα με την Ένωση Κεντρώων η συμφωνία για το χρέος που επετεύχθη χθες στο Eurogroup. «Από το αναγκαίο κούρεμα του δημοσίου χρέους, που διαφήμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ πριν από το 2015 στην επιμήκυνση επιτοκίων και δόσεων. Ρυθμίσεις που δυστυχώς δεν θα περάσουν στην κοινωνία και δεν οδηγούν σε λύση, αλλά σε κομματικούς πανηγυρισμούς στο Ζάππειο για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρών και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο στενός κορσές της επιτήρησης και των μέτρων δεν είναι για χαμόγελα, αλλά για κλάματα».

Η Ένωση Κεντρώων εκτιμά πως με τη χθεσινή απόφαση «απλά διευκολύνεται η Ελλάδα στην πληρωμή μεσοπρόθεσμων ομολόγων, γιατί έγινε αποδεκτό από όλους, ότι χωρίς ανάπτυξη και χωρίς επενδύσεις θα υπήρχε κίνδυνος να σημειωθεί άμεσα πιστωτικό γεγονός, δηλαδή νέος γύρος πτώχευσης» και τονίζει:

«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η επόμενη πενταετία είναι πενταετία μεταρρυθμίσεων και μόνο αυτές μαζί με την ανάπτυξη μπορούν να δώσουν πνοή στην οικονομία και όχι τα ψέματα και οι υποσχέσεις για παροχές των κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
«Τι πρέπει να συμβεί για να συγκινηθεί ο κ. Μητσοτάκης; Πόσα “γιατί” και πόσες υπογραφές χρειάζονται για να αναλογιστεί τις ευθύνες του;»
ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι
Η αστυνομία επιχείρησε να σταματήσει πορείες και σποραδικά επεισόδια από χθες το πρωί σε διάφορα σημεία στο Μπουένος Αϊρες
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι